Header Ads Widget

VISSZA: Yuval Noah Harari: "Az emberek ma feltörhető állatok"



"A megfigyeléssel az emberek 100 év múlva tekinthetnek vissza, és a koronavírus-járványt úgy azonosíthatják, mint azt a pillanatot, amikor az új felügyeleti rendszer vette át az uralmat, különösen a bőr alatti felügyelet. Ez szerintem a 21. század talán legfontosabb fejleménye. Ez a képesség az emberi lények feltörésére, a bőr alá bújására, biometrikus adatok gyűjtésére, az emberek elemzésére és megértésére, jobban, mint ők maguk."

"...Ez az egész elképzelés, hogy az embereknek van lelke vagy szelleme, és szabad akaratuk van, és senki sem tudja, mi történik bennem, szóval bármit is választok a választáson vagy a szupermarketben, az az én szabad akaratom. Ma már rendelkezünk azzal a technológiával, amellyel hatalmas léptékben feltörhetjük az emberi lényeket."

"Az oltások természetesen segítenek nekünk, kezelhetőbbé teszik a dolgokat... Sokszor mondják, hogy soha nem szabad hagyni, hogy egy jó krízis tönkremenjen..."


https://vk.com/video644727407_456240837


FOTÓ: THE INTERVIEW © FRANCE 24


 KAPCSOLÓDÓ CIKK 

Utolsó lépésként, éppen most akarják felszámolni, a lelkünk és a Teremtőnk közötti kapcsolatot végérvényesen, a mesterséges intelligenciával és a transzhumanizmussal