Header Ads Widget

A Co...-vakcinák minden szívet károsítanak - állapítja meg egy tanulmány. Ahelyett, hogy megállították volna a világjárványt, milliók szívizmait károsították meg.



Nakahara és munkatársai új tudományos tanulmánya Covid-oltott embereket tesztelt, hogy lássa, vannak-e "csendes" változások a szívizom működésében, amelyeket a szokásos radiológiai tesztek kimutathatnak. A tanulmány nagyon nyugtalanító eredményeket mutat.


A tudósok megmérték a szívizom 18Fluor-fluorodeoxiglükóz (18F-FDG) felvétele. Az F-FDG molekuláris hasonlóságot mutat a glükózzal. Azonban 18Az F-FDG nem metabolizálódik, mint a glükóz. Ezért a PET-vizsgálatok kimutathatják, és jelenléte a szívizom abnormálisan magas glükózigényét mutatja, ami rendellenes szívműködésre utal. További információ itt.

Következtetések: Fokális miokardiális 18Az onkológiai PET/CT esetén megfigyelt F-FDG felvétel a többszörös myocardialis rendellenességek szignifikánsan megnövekedett kockázatát jelzi.

Valójában ez az, amit a Nakahara tanulmány talál (kiemelés tőlem, itt és alább):

Eredmények

A vizsgálatban 303 oltatlan beteg (átlagéletkor: 52,9 év; 157 nő) és 700 oltott beteg (átlagéletkor: 56,8 év; 344 nő) vett részt. A beoltott betegeknél összességében magasabb volt a myocardialis FDG felvétel, mint a nem oltott betegeknél (medián SUVmax, 4,8 vs medián SUVmax, 3,3; P < .0001). A myocardialis SUVmax magasabb volt a vakcinázott betegeknél, nemtől (medián tartomány: 4,7-4,9) vagy életkortól (medián tartomány: 4,7-5,6) függetlenül, mint a megfelelő nem oltott csoportokban (nemi medián tartomány: 3,2-3,9; életkor medián tartomány: 3,3-3,3; P tartomány, <.001-.015). Továbbá fokozott myocardialis FDG felvételt figyeltek meg az 1-30, 31-60, 61-120 és 121-180 nappal a második oltás után (medián SUVmax tartomány, 4,6-5,1), és fokozott ipsilaterális axilláris felvételt figyeltek meg a második oltás után 1-30, 31-60, 61-120 nappal ábrázolt betegeknél (medián SUVmax tartomány, 1,5-2,0) a be nem oltott betegekhez képest (P tartomány, <,001-<,001).

Ennek nem kellett volna megtörténnie! A Covid vakcina elvileg semmilyen módon nem befolyásolja a szívet. Megígérték, hogy "karon marad".

A tanulmány kirobbanó eredményeit a szerkesztőség tárgyalja, amelyet a magazin szerkesztője, Dr. Bluemke kötelességének érezte, hogy közzétegyen.



Dr. Bluemke vezércikke kissé bocsánatkérő, és halványan dicséri a Covid-vakcinákat.

A hírvivő RNS (mRNS) COVID-19 vakcinák kifejlesztése figyelemre méltó biotechnológiai történet. Míg a hagyományos vakcinák kifejlesztése 5-10 évet vett igénybe, a COVID-19 vakcinák kevesebb mint egy évet vettek igénybe. Összehasonlításképpen, a korábban kifejlesztett leggyorsabb hagyományos vakcina a mumpsz vakcina volt, négy éves időskálán.

Dr. Bluemke szintén nem finomkodik a szavakkal. Elmagyarázza, hogy az eredmények nem a véletlennek köszönhetők:

A fő eredmények: a PET előtt COVID-19 ellen beoltott tünetmentes betegek körülbelül 40% -kal nagyobb radiotracer aktivitást mutattak a szívizomban, mint a be nem oltott egyének. A P érték alacsony volt, kevesebb, mint .0001. Ez azt jelenti, hogy 10 000-ből csak egyszer fordul elő, hogy ezek az eredmények véletlenül fordulnak elő.

A vezércikk kijelenti, hogy nincs racionális módja annak, hogy figyelmen kívül hagyjuk és megmagyarázzuk Takahara és munkatársai szívizomgyulladásának negatív eredményeit:

A vakcinagyártók tisztában vannak az mRNS-vakcinák káros hatásaival. Ezek a káros hatások a védőoltásokkal szembeni bizalmatlansághoz vezetnek. Nakahara és munkatársai tanulmányának eredményei azt sugallják, hogy az enyhe tünetmentes szívizomgyulladás gyakoribb lehet, mint amire valaha is számítottunk. Ez viszont alátámasztaná az mRNS-oltással kapcsolatos súlyosabb szisztémás gyulladás hipotézisét néhány olyan betegnél, akiknél tünetekkel járó myocarditis jelentkezik.

Dr. Bluemke további kutatásokra szólít fel ezzel kapcsolatban:

A kutatók megértették, hogy az első eredményük csak a kiindulópont volt. Ezután kiterjedt "érzékenységi elemzéseket" végeztek – azaz ugyanazokat az adatokat több különböző irányból vizsgálták. Mi van, ha figyelembe vesszük a csoportok közötti korkülönbségeket és az oltások számát? Ha az mRNS-oltások tünetmentes szívizomgyulladást okoznak, nem valószínűbb, hogy a hatás röviddel az oltás után következik be, nem pedig hat hónappal később? Sokan, akik COVID-19 oltást kaptak, influenzaszerű tüneteket mutattak közvetlenül az oltás után - talán azoknak, akiknek gyakori influenzaszerű reakciói vannak, több szívizomgyulladásuk is lenne? A gyakorlott olvasók vizuálisan láthatják a különbségeket? Vagy a különbségeket csak azután észlelték, hogy érdeklődésre számot tartó területeket helyeztek a szívre, amelyek véletlenül rosszul helyezkedhettek el? A lista folytatódik. A nagy kutatók szkeptikusok is – bizonyítaniuk kell maguknak az eredményeket.

A szívizomgyulladás növekedése néhány szerencsétlen beteg miatt magas átlagot eredményezett, és a legtöbb ember érintetlen maradt?

Sajnos nem ez a helyzet: minden kvartilist károsan érintett, amint azt a kép is mutatja:


Van-e dózis-válasz összefüggés, amely további bizonyítékot szolgáltat az ok-okozati összefüggésre? Láthatjuk, hogy a nagyobb dózisú Moderna vakcina több szívproblémát okoz-e, mint az alacsonyabb dózisú Pfizer vakcina?

Emlékezzünk vissza, hogy más témákban, például a terhesség kimenetelében végzett tanulmányok 42% -kal nagyobb vetélési arányt és 93% -kal nagyobb csecsemőhalálozási arányt mutatnak a Moderna (nagyobb dózisú vakcina) esetében, mint a Pfizer.

Mi a helyzet a Nakahara tanulmánnyal, amiről beszélünk? Gyengébb, de hasonló mintát mutat a nagyobb reakcióra a Moderna miatt:



A szerzők szerint "nincs különbség" a Pfizer és a Moderna között. Van azonban különbség. A Pfizerrel oltott betegek SUVmax értéke 4,7 volt, a Modernával oltott betegek (a Moderna nagyobb dózis, ne feledje) SUVmax értéke 5,1 volt. A különbség nem érte el a statisztikai szignifikanciát, valószínűleg a kis mintaméret miatt.

Elmúlik-e a rossz hatás az idő múlásával? Sajnos a tudósok SUVmax diagramja az idő múlásával nem mutat teljes gyógyulást 180 nap alatt, még mindig a be nem oltott szint felett:


A szívműködés tesztelése F-FDG felvétellel, egy standard radiológiai teszt, amit a Covid-vakcina klinikai vizsgálatait végző gondos tudósok néhány száz beteggel végezhetnek. Az éber vakcinabiztonsági ügynökségek megkövetelhetik az ilyen tesztek elvégzését a lakosság biztonságának biztosítása érdekében. Úgy döntöttek, hogy nem teszik meg, és szponzoraik (Pfizer és Moderna) sok pénzt kerestek nem bizonyított és teszteletlen Covid-vakcinák értékesítésével.

A vakcinák ahelyett, hogy megállították volna a világjárványt, milliók szívizmait károsították meg. Reméljük, hogy a beoltott emberek kártérítést kérhetnek sérült szívükért.

A valóság sajnos az, hogy a károkat valószínűleg figyelmen kívül hagyják, és a vakcinamilliárdosok élvezni fogják újonnan szerzett vagyonukat, miközben a hisztérikus Pfizer által szponzorált sajtó új figyelemelterelésekkel ijesztgetni fog minket. Forrás