Header Ads Widget

Az Országgyűlés tavaszi ülésszakának első vitája. Orbán Viktor napirend előtti felszólalására válaszolt Toroczkai László.



Az Országgyűlés tavaszi ülésszakának első vitája. Orbán Viktor napirend előtti felszólalására válaszolt Toroczkai László.

A Mi Hazánk Mozgalom frakcióvezetője szerint több mint háromszor annyi pénzzel támogatta a globális nagyvállalatokat a Fidesz-KDNP, mint 2010 előtti balliberális kormány. Ennek eredménye, hogy míg 2005-ben a csehek voltak előttünk a mediánbérekben, 2022-ben már szinte mindeni előttünk vannak Európában. 

Arra is rámutatott, hogy agyonadóztatják Magyarországon az üzemanyagot, és ezért van, hogy itthon 6-700 forint egy liter üzemanyag, míg Spanyolországban 470 forint körül van. A gigantikus nyereséget pedig többek között az Orbán Balázs vezette MCC-be teszik. 

A Mi Hazánk nem akar népességcserét, ezért nem nyitná meg a határt a vendégmunkások előtt, mondta Toroczaki. Szerinte a kormány ezt tette, és sorolta a példákat, hogy melyik cégekben cserélték vendégmunkásokra a magyar dolgozókat. 

Mindenkit átvertek a szokásos színjátékkal a svédek NATO-csatlakozással, miközben mindenki tudta, hogy bábjáték végén meg fogják szavazni a javaslatot, mondta a Mi Hazánk elnöke. Arról beszélt, a négy Gripent nem kapjuk, hanem vásároljuk. Arra kérte a miniszterelnököt, mondja meg, hogy Magyarország mennyiért veszi meg a vadászgépeket Svédországtól.



 KAPCSOLÓDÓ CIKK 

Összességében minden pontosan úgy alakul, ahogy azt a globális pénzhatalmi elit diktálja. Nem véletlen van irodája Magyarországon a WHO-nak és a BlackRock-nak.


https://www.napitema.com/2024/02/az-orszaggyules-tavaszi-ulesszakanak.html