Header Ads Widget

Mit kíván a magyar nemzet 2024 március 15-én és azután is egészen a követelések megvalósulásáig.



Mit kíván a magyar nemzet 2024 március 15-én.

  • Szabad és független Magyarországot!(Magyarország örökké szabad - Hungaria semper libera)
  • Magyarország a magyaroké! (A Szent Korona minden birtoklás gyökere - Sacra Corona radix omnium possessionum)
  • A több ezer éves hagyományainkra épülő magyar utat követjük, amely nem szocializmus és nem kapitalizmus. (Minden a Szent Korona eszme szerint történik - Sub specie Sacrae Coronae)
  • Szent Korona tagságunkra alapozott, pártoktól független alapú nemzeti egységet!
  • Örökérvényű máig is hatályos, mert nem hatálytalanítható csak nem érvényesülő Ősi Alkotmányunk érvényesülését, Ősi Alkotmányunk szerinti magyar életet!
  • Kétkamarás Országgyűlést! (Ki)választott képviselőket – pártkatonák helyett!
  • Ősi Alkotmányunk szerinti szerves egységben élő a magunk rendje, a magunk ősi felfogása, a magunk becsületes magyar szíve szerint berendezett országot!
  • GONDNOKOLÓ helyett GONDOSKODÓ MAGYARORSZÁGOT! ÖNELLÁTÓ KERTMAGYARORSZÁGOT!

Megjegyzések az egyes követelésekhez:

1, 2 és 3. bekezdés

Ez volt 1956 3 legfontosabb jelmondata, amely Ősi / Történeti Alkotmányunk 3 legfontosabb alaptétele is egyben.

4. bekezdés

Nem kellenek a pártok! A párt megoszt, szembe állít és gyűlöletet kelt. Mindegy, hogy minek hívják. A magyar társadalom mindig is pártoktól független alapon, Szent Korona tagságunkra alapozottan szerveződött. A Szent Korona tagjai voltunk elsősorban és csak ezután tartoztunk valamely társadalmi csoportba és csak ezután lettünk szocialisták, FIDESZ-esek, SZDSZ-esek, Jobbikosok, mert figyelmen kívül hagytuk a törvényt. Hagytuk magunkat titkos vezéreink által ezernyi apró pártocskára darabolni és mint ahogy napjainkban is tapasztaljuk lehengereltek bennünket az idegen érdek képviselői. Ma nincs fontosabb annál, mint ráébredni, vagy ráébreszteni arra, hogy mi is az a Szent Korona tagság, mit jelent a Szent Korona tagjának lenni és hogyan függ ez össze azzal az Ősi Alkotmánnyal, amelynek érvényesülése nélkül nincs nemzeti felemelkedés.

5. bekezdés

Ősi / Történeti Alkotmányunk alaptételeivel összhangban levő új alaptörvényt kell alkotnunk!

Amennyiben nem tesszük, Alkotmányunk érvényesülésére nem törekszünk, vagyis nem tartjuk, ill. nem tartatjuk be a törvényt, akkor maradék nemzeti vagyonunkat is elveszítjük, még ellenkező esetben mindenünket visszaszerezhetjük, amit döntően az elmúlt 33 esztendőben a lábunk alól a fejünk felett elvettek.

Ősi Történeti Alkotmányunk érvényesítése, érvényre juttatása mindannyiunk feladata. Betartani és betartatni a Törvényt, a mindannyiunk kötelessége. Amennyiben nem tesszük, úgy alkotmánysértést követünk el, amely bűncselekménynek számít. Ma, 2023 március 15-én 8,5 millió szavazóképes magyar ember sérti az alkotmányt.

6. bekezdés

Ősi / Történelmi Alkotmányunk érvényesülése, következménye kell legyen közvetlen népakarat érvényesülését jelentő Önigazgatási rendszerének életbe léptetése, a jelenlegi választási törvény helyett.

Ősi // Történelmi Alkotmányunk Önigazgatási rendszere szerinti képviseleti rendszer alapja a folyamatos népi ellenőrzés alatt álló Kétkamarás Országgyűlés, amely a Szent Korona testének két része, a terület és a személy érdekeinek szerves egységben történő érvényesítését valósítja meg, az idegen érdekek érvényesülésének kiiktatásával.

A Kétkamarás Országgyűlés (Képviselőház) létrehozása nem választási lehetőség, nem akarom, vagy nem akarom kérdése, hanem alkotmányos kötelezettség, amelynek bárki által való megszegése alkotmánysértés, bűncselekmény.

Olyan kétszintű Országgyűlést akarunk, amely az egyetemes magyarság érdekeit szolgálja. Ennek a kétszintű Országgyűlésnek, Képviselőháznak két háza van. A Felsőház az irányítás, az Alsóház a közvetítés helye. A Felsőház a Szent Korona testének személyi részét jelképezi, az Alsóház pedig a területi részt.

A Szent Korona minden tagjának nem csak joga, hanem kötelessége is olyan választójogi törvény létrehozására törekedni, amelynek célja Kétkamarás Országgyűlés létrehozása kell legyen és amely törvénynek tartalmaznia kell a számonkérés, a felelősségre vonás és visszahívhatóság intézményét is egyben.

7. bekezdés

Ősi Történeti Alkotmányunk a magyar államot létrehozó és fenntartó nemzedékek jogtudatában végbement fejlődés eredménye, alap-meghatározó parancs, amely mindvégig uralta a magyar értékrendet. Ezek a parancsok évezredek alatt bizonyították azt, hogy örök értékrendet jelentenek, hiszen a teljes történelmünk során ezek meghatározó jellegét fellelhetjük, és mondhatjuk, hogy ez az értékrend az, ami erkölcsi tartást adott nemzetünknek, amivel kivédhetett minden megsemmisítésünkre irányuló kísérletet.

Ősi / Történeti Alkotmányunk a magyarság szakrális, több tízezer éves alap-normarendszere, Alkotmány, amely alapja minden részletes szabályozásnak, amely mint egy fényes, soha nem változó erejű csillag - irány-pozíciót adott nekünk, aminek üzenete mindig is az volt, hogy a Kárpát medence mintájára kell az emberiségnek szerves egységgé szerveződnie.

A kárpát-medencei minta pedig az, hogy a különböző nemzetek saját kultúrájuknak természetes környezetet keresve települtek a Kárpát medence különböző részeire, így megteremtve az ökológiai-ökonómiai harmóniában megtestesülő, természetesként működő szerves egységet. Az itt őshonos magyarságnak az volt az isteni küldetése, hogy szelektálja a bevándorlókat kultúrájuk minősége szerint, annak érdekében, hogy „ne kerülhessen konkoly a búzába". Így alakult ki az államalapító és államalkotó nemzetek természetes társadalmi és gazdasági harmóniája, a közös gyökerű istenhit lelki- és szellemi irányítása alatt.

Ez a küldetéstudat köszön vissza Szent László, Nagy Lajos, Mátyás király, Pázmány Péter, Werbőczy István, Bocskai István, Rákóczi Ferenc, Kossuth Lajos és Horthy Miklós munkáiban és tevékenységében. Ennek a küldetéstudatnak volt részekre lebontó, XX. századi megvalósításának terve Németh László „Kertmagyarországa".

8. bekezdés

- Egy új, - teljes szeretet-közösséget megvalósító magyar élettér terve. Keret az önellátás megvalósítására, Területi Önellátó Rendszerek (TÖR) létrehozására. Az Európai Unió alternatívája. Magyar Modell Európa népei számára.

Megvalósítja, hogy minden tagja jólétben éljen, vagyis jogainak és kötelezettségeinek teljesítésén alapuló igényei kielégítettek legyenek.

Ez az az ország, amely szerves egységként, vagyis demokráciában él. Ez az az ország, amely visszaszerezve lelki-, szellemi-, politikai-, katonai- és gazdasági függetlenségét elsődlegesnek és mindenek fölöttinek tartja saját állampolgárai érdekeinek védelmét és érvényesülését.

Ez az az ország, amelynek jövője több ezer éves hagyományra épül.

Ez az az ország, amely biztosítja minden állampolgára számára a szabad akarat gyakorlásának feltételeit, így mindenki élvezi a lelki-, szellemi- és anyagi szabadságot.

- Kertmagyarország. A kifejezés Németh László és Somogyi Imre nevéhez kötődik. Németh László a megálmodója, Somogyi Imre pedig 1947-ben bekövetkezett tragikus haláláig a gyakorlati megvalósítója volt az elgondolásnak. Gondolatuk a 30-as, 40-es években a falusi népesség földművelésében a szántóföldi extenzív termelésről a belterjes intenzív termelésre való átállást szorgalmazta annak érdekében hogy a falu, a vidék képes legyen megtartani népességét. Egy félelmeit kiheverő, derűs nyugalomra vágyó, biokertjét ápoló, csendben építkező, boldoguló nemzet képe kell, hogy felmerüljön mindannyiunkban a Kertmagyarország szó hallatán.






Üdvözlettel: Szamonek János



Egy megosztással sokat segíthetsz másoknak is!!