Header Ads Widget

Megint oda mennek a magyar katonák, ahol semmi keresnivalónk nincs!


Hány millió áldozat kell még hogy ébredjünk? Ez a katonai részvétel arra lesz jó, hogy történjen már valami nálunk is, hogy a sátáni szervezet megmentőként elfoglalhassa majd hazánkat. Erre megy ki az egész játék. 

A sok agymosott birkacsorda szavazó, akikkel játszanak és az orruknál fogva vezetik, ebből semmit nem látnak, csak szavaz és pusztítja a saját jövőjét anélkül hol tudna róla. Nem látják, hogy két ellentétes megosztó duma mögött egy kéz van. 

Elsősorban ezeknek a szekértábor tolóknak köszönhetjük, hogy hazaárulókkal tele van a magyar parlament, akik kifosztották, eladósították hazánkat. Akik kifejezetten Magyarország ellen dolgoznak, GYALÁZZÁK nemzetünket, le hazudják történelmünket és oda szarnak ahonnan esznek és mi ezeknek asszisztálunk. 

NEM LEHET MÁS CÉLUNK, MINT RENDSZERT ÉS ÉRTÉKRENDET VÁLTANI!




EZEKTŐL NE VÁRJ SOHA, SEMMIT
AMI HAZÁNK ÉRDEKEIT SZOLGÁLNÁ!

Idegen érdekeket szolgáló vezetőink, nem felzárkóztak a magyar jogrend mellett, ami egyedülálló és a teremtő Isteni értékrendet képviseli amit nem írhat felül senki, sem az USA, sem az EU, sem a PÁPA, sem más, hanem ÁLSZENT, hazug módon szembe mennek értékrendünkkel, gyalázzák nemzetünket, ránk erőszakolnak mindenféle sátáni rendszereket, és úgy gondolják történelem hamisítással a végtelenségig lehet zsarolni, megalázni, lejáratni, és hülyíteni egy több 10 ezer éves múlttal rendelkező befogadó nemzetet, amely a teremtés nyelvét beszéli, egyedülálló szakrális jogrenddel és Apostoli királysággal rendelkezik.