Header Ads Widget

Jól látszik, hogy az illegális bevándorlók nem tisztelnek senkit és semmit!

Ezek közül vajon melyik a rászoruló? Ezek nem menekültek, hanem pénzel támogatott, "illegális, erőszakos, saját gyereküket pajzsként használó, fogalmuk sincs hogy kicsodák"! Ezek nem tisztelnek semmit és senkit, jól látszik jó erőben vannak a káosz teremtéshez. Ne hogy már ők szabják meg a törvényeinket, ezek mit képzelnek? Ezek vannak rászorulva? Ezek adnak ultimátumot rendőreinknek?

Továbbá a hazug álszent hazaáruló, uszítóknak akik folyamatosan gerjesztik a káoszt ez jár!

144. § (1) Az a magyar állampolgár, aki abból a célból, hogy a Magyar Köztársaság függetlenségét, területi épségét vagy alkotmányos rendjét sértse, külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntettet követ el, és öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Az álszent, uszítok, a szöges drótokat látják, a beton falakat nem, azokat akiknek nem tapad vér a kezükhöz, gyilkosnak járó lejáratásban részesítik, azok akik  gyerekek százait, ezreit lemészárolják 1 szó nem esik róluk. EZEK BESZÉLNEK EMBERI JOGOKRÓL? EZEK BESZÉLNEK DEMOKRÁCIÁRÓL? EZEK BESZÉLNEK BÉKÉRŐL? Ugyan már!


Nem beszélve arról, hogy az illegális bevándorló támogató szervezetek, akik ma alamizsnát osztogatnak, pont ők azok akik ezt az egész globális gyilkoló eszmét és rendszert támogatják, AMI MIATT MENEKÜLTÉ TETTÉK ŐKET! UGYE MILYEN HUMÁNUS segítség?