Header Ads Widget

A migrációs pusztítást és a harmadik világháborút már 1952-ben elkezdték megtervezni.


 


Tekintsük meg RABBI RABINOVICH-nak az Európai Rabbik Vésztanácsának Budapesten 1952 január 12-én tartott speciális találkozója *előtti* beszédéből néhány mondatát: 

"Üdvözöllek benneteket, gyermekeim. Azért hívtalak benneteket, hogy megismételjem új programunk alapvető lépéseit. Jó tudjátok, hogy azt reméltük, hogy lesz 20 évünk a háborúk között, hogy megszilárdítsuk azokat a nagy nyereségeket, amelyeket nekünk a második világháború jelentett, de sokan közülünk különböző fontos területekről ellenzik ezt és most minden rendelkezésünkre álló erővel azon kell dolgoznunk, hogy ötven éven belül előkészítsük a harmadik világháborút"...,,Ötven éven belül ez a program el fogja érni célját, a harmadik világháborút, amely pusztításban minden előtte valót felül fog múlni.

Izrael természetesen semleges marad, és amikor mindkét oldal ki lesz merülve és szétverve, akkor mi bíráskodni fogunk és ellenőrző-bizottságokat küldünk minden tönkretett országba. Ez a háború minden időkre be fogja harcunkat fejezni a gójok ellen.
Nyilvánosan felfedjük mivoltunkat Ázsia és Afrika népei előtt. 

Biztonsággal állíthatom, hogy 2000-ével első felében születik az utolsó generációja a fehér gyerekeknek. A mi ellenőrző bizottságunk a népek békéje és a fajok közötti feszültségek megakadályozása érdekében meg fogja tiltani a fehérek egymás közötti házasságát. 

A fehér férfinak sötét nőkkel kell együtt élnie míg a fehér nőnek fekete férfiakkal. Így el fog tűnni a fehér faj, mert a sötétekkel való keveredés a fehér ember végét jelenti és legveszélyesebb ellenségünk így csak emlék marad. Elindulunk az ezeréves béke útján, a Pax Judaica útján, és fajunk lesz a világ vitathatatlan ura. A mi magasabb rendű szellemi képességeink könnyen lehetővé teszi számunkra a sötét emberek fölötti uralmat........"
Részletek: http://www.rense.com/general45/full.htm



Napjainkban Soros György folytatja a fenti pusztítást és az alapítványain keresztül finanszírozza a teljes bevándorlást. Ezt a folyamatot nemzetközi szinten segítik azok a hazaárló politikusok, akik becsapták saját nemzetüket és eladták a lelküket.

Ennek a fajkeverésnek egyetlen célja van és pedig az, hogy átszínezzék Európát, mint az Egyesült államokat, hogy bevezessék az egész világon a teljes diktatúrát. Teszik ezt úgy, hogy DEMOKRÁCIÁRÓL fecsegnek, miközben ez a fajkeverés is egy kő kemény diktatórikus módon történik, amire SENKITŐL NEM KAPTAK, SEMMILYEN FELHATALMAZÁST.

Azonban a diktatúra bevezetéséhez, a fehér ember útban van, és túl sokan vannak. Ezért kell a fajkeverés, mert a fehér ember tudatos és nem lehet diktatórikusan irányítani, mert előbb vagy utóbb ki fog törni ebből a diktatúrából. Minden más népet, diktatórikusan lehet irányítani, ilyenek az arabok, a sárgák és a feketék.

Ez a migrációs pusztítás azoknak az érdeke, akik soha sehol nem tudtak felzárkózni és LÉTEZÉSÜK ÓTA A MEGOSZTÁSBÓL ÉLNEK, most éppen a bevándorlókat tolva maguk előtt tudatosan végzik ezt a pusztítást, hogy ezzel fedjék le, mindazt a mocskot és hazugságot, amivel évszázadokon át, zsarolták, fosztogatták és hazugságban tartották az egész emberiséget, történelmi és vallási szinten egyaránt.

HA NEM ÉBREDÜNK és nem lesz aranykor, amely 2035-ig meg kell hogy valósuljon BOLYGÓSZINTEN, amit a sátáni szervezetek és szekértolóik nem fognak megélni,  akkor NEM MI LESZÜNK AZ ELSŐ civilizáció ami el lesz törölve erről a földbolygóról, atombombástól, pénzestől és vallási dogmástól együtt, ha továbbra is egy olyan MEGOSZTÓ sátáni PÉNZRENDSZERT és élősködőket tartunk hatalomban, akik a pusztításra lettek teremtve, akiknek PÉNZ LETT AZ ISTEN ÉS AZ I(GAZSÁG), akik ember és Isten közé álltak, hogy az össze vissza lopkodott, átírt, kisajátított és Isteni törvényeknek beállított hazugságokkal napi szinten felhasználhassák az embereket EGYMÁS ELLEN, a megosztásra, a gyűlöletkeltésre és ha kell egymás legyilkolására, hogy ez által biztosítsák saját hatalmukat.


Jól látható és érezhető a háttérből irányított sátáni erők és azok kiszolgálóik, támogatóik vergődése, és az a mérhetetlen pusztítás amit tapasztalhatunk az élet minden területén erkölcsi, lelki, szellemi és anyagi szinten egyaránt. Most éppen a migrációs fajkeverő pusztítással szeretnének pusztítani.