Header Ads Widget

A Szent Korona országát nem lehet feldaraboltatni, mert az egy Szakrális Királyság az idők végezetéig.

Akik fizikai síkon részt vettek a Szent Korona országának feldarabolásban és a mai napig támogatják és harcolnak az I(GAZSÁG) ellen, hogy a hazugságaikat terjesszék az egész világon, nem ÚSSZÁK MEG. 

A Szent Korona országának van küldetése és ha NEM ÉBREDÜNK, NEM MI LESZÜNK AZ EGYETLEN civilizáció ami el lett takarítva erről a földbolygóról, atombombástól, pénzestől és vallási dogmástól együtt, ha továbbra is egy olyan MEGOSZTÓ, KIFOSZTÓ sátáni RENDSZERT és élősködőket tartunk hatalomban, akik a pusztításra lettek teremtve, akiknek PÉNZ LETT AZ ISTEN ÉS AZ I(GAZSÁG), akik ember és Isten közé álltak, hogy az össze vissza lopkodott, átírt, kisajátított és Isteni törvényeknek beállított hazugságokkal napi szinten felhasználhassák az embereket EGYMÁS ELLEN, a megosztásra, a gyűlöletkeltésre és ha kell egymás legyilkolására, hogy ezáltal biztosítsák saját hatalmukat.

Minden szenvedés és pusztítás, testi, lelki, szellemi és anyagi szinten egyaránt ez mind 1 tőről fakad, és ez a megosztó, kifosztó, gyarmatosító, gyilkoló Káin és Ábel féle sátáni életforma. Ez a KÁIN és ÁBEL féle sátáni életforma, szembe megy minden univerzális törvénnyel. Nincs olyan ....izmus (KOMMUNIZMUS, NÁCIZMUS, LIBERALIZMUS, GLOBALIZMUS, CIONIZMUS, KAPITALIZMUS, JUDAIZMUS, stb...) ami ezt a sátáni bandát megmenti. 

Egy teremtett világban élünk, ahol UNIVERZÁLIS törvények működnek, és az egész UNIVERZUM az életről, a szeretetről szól és nem a gyilkolásról meg a pusztításról. Vannak dolgok amit nem lehet lefizetni és megkerülni SENKINEK, csak éppen a sátán fajzatoknak, fogalmuk sincs a létezésről és fogalmuk sincs arról, mitől rohadnak belülről, honnan kapják a belső pofonokat az életükre, mitől élnek félelemben és mindenféle betegségekben, ami nem más MINT TETTEIK KÖVETKEZMÉNYE, AKÁR TETSZIK AKÁR NEM A VÁLASZOK NEM MARADNAK EL.

A SÁTÁNI SZEKÉRTOLÓKNAK SZABOTT IDEJÜK VAN, és a Teremtő Isten azokat távolítja el, akik felelősek a bolygónk válságáért – akik „pusztítják az életet és a földet” –, vagyis a fennálló társadalmi rendszert a kormányzatokkal együtt. Ezeket egy „új ég” és „új föld” fogja felváltani, azaz egy új égi kormányzat, Isten Királysága. (Jelenések 21:1 És új eget és új földet láttam, mert a korábbi ég és a korábbi föld elmúlt, és a tenger nincs többé.)

Isten Királyságát földi szinten egyedülállóan, a magyar Szent Korona képviseli, aki nem egy tárgy egy szimbólum mint más királyságoknál, HANEM ÉLŐ MINŐSÉG, KAPCSOLAT A TEREMTŐ ÉS AZ ANYAGI VILÁG KÖZÖTT, ami nem csupán a miénk hanem az egész emberiségé. Működéséről pontos leírás van, amelyről mélyen kussol a VATIKÁN.

Más országokkal ellentétben Magyarországnak van tulajdonosa és ez a Szent Korona, aki fölött nincs hatalma egyetlen földi hatalomnak sincs és van örök érvényű jogrendszere, amit nem írhat felül sem az USA, sem az EU, sem a PÁPA, akinek ez nem tetszik menjen oda AHONNAN JÖTT, vagy pereljen a Teremtő Istennel aki nem azonos az ószövetségi gyarmatosító gyilkoltató Istennel, mert nincs szükségünk több, MEGOSZTÓ, ÁLSZENT, HAZUG, GYŰLÖLETKELTŐ, KÁRTEVŐKRE, ELÉG VOLT.

Ez a pusztítás azoknak az érdeke, akik soha sehol nem tudtak felzárkózni és LÉTEZÉSÜK ÓTA A MEGOSZTÁSBÓL ÉS A GYŰL(ÖLET) KELTÉSBŐL ÉLNEK, most éppen a bevándorlókat tolva maguk előtt tudatosan végzik ezt a pusztítást, hogy ezzel fedjék le, mindazt a mocskot és hazugságot, amivel évszázadokon át, zsarolták és fosztogatták az embereket, történelmi és vallási szinten egyaránt.

Az érzelem és SZER(ETET) nélküli ember formájú lények a FÉL(ELEM) világában élnek, amelyet nem a SZER(ETET) táplál. EZ ENNYIRE EGYSZERŰ! A félelem világából, meg jót NE VÁRJON SENKI, mert egyszerre két urat nem lehet szolgálni. Félnek az igazságtól, félnek a hatalmuk elvesztésétől és félelmükben gyilkolnak, gyarmatosítanak, hazudnak, lopnak, csalnak és pusztítanak.

Azoknak kell ébredni, akik el KÁINOSODTAK.

Kezünkben van a világ egyetlen olyan életmodellje és jogrendszere, ami nem az egymás eltaposására, kifosztására, legyilkolására és gyarmatosítására épül, hanem az UNIVERZÁLIS TÖRVÉNYEKRE, ami kizárja a sátán fajzatait MINDEN HATALOMBÓL, ami választ ad mindazokra a problémákra amitől ma szenved az egész emberiség, ami nem állatcsordát nevel, hanem ember társadalmat, ami nem a rohadó pusztulásra épül, hanem a TEREMTŐ ISTENT képviseli. A Szent Korona pénzrendszere kamatmentes hitelt, és alanyi jogon járó jövedelmet biztosít, így megszűnik a nélkülözés, a kiszolgáltatottság, és a rabszolgasorsa ítélt társadalmi élet.

EZ MAGYARORSZÁG KÜLDETÉSE ÉS LEGITIM JOGRENDSZERE, EZ HOZZA EL AZ ARANYKORT AZ EMBERISÉGNEK és nem az ...izmusok és az áldemokrácia, aminek semmi köze sem a NÉPAKARATHOZ, sem az IGAZSÁGHOZ, sem a BÉKÉHEZ.

Az áldemokrácia mögé bújva, lehet lopni, csalni, hazudni, törvényeket hozni, szavaztatni, hazaárulókkal feltölteni a parlamentet, csak éppen MINDEN TETTÜK ILLEGITIM és érvénytelen, amiért előbb vagy utóbb felelni kell, elsősorban nem a jogszolgáltatás bíróságán, hanem az igazságért, ahol már sem a pénz, sem a gyarmatosító, gyilkoltató ószövetségi Isten nem fog segíteni. Senki nem fogja megúszni!