Header Ads Widget

Új korszak a jövedelemszerzés területén! Nincs megelégedve a jelenlegi jövedelmével? Nem megy a vállalkozása? Akkor ez az ajánlat Önnek szól!




Ha nálunk kezd el dolgozni az E-kereskedelemben, többé nem kell Önnek állást keresni vagy harcolni különböző munka ajánlatokért!


Egy olyan iparágban dolgozhat otthonról, szaktudás és kötöttség nélkül, amely a gazdasági válság ellenére is folyamatosan növekszik.

Ön akár alkalmazott, akár vállalkozó, a munkahelye vagy vállalkozása működését, megmaradását, a vásárlók(ügyfelek) és a konkurencia határozza meg. Tőlük függ az, hogy Önnek lesz-e munkahelye vagy működő vállalkozása az elkövetkezendő években vagy sem. Egy többszörösen telített piacból élünk, ahol nincs hiány senkiből és semmiből és ezáltal egyre jobban meg kell majd harcolni a bevételekért.

Rendszerünk ezeket a kockázati tényezőket kizárja, és attól egyedülálló, hogy elsősorban nem külső fogyasztókra és réspiacra épít, ezáltal nincs konkurenciaharc a vásárlókért, és nincs kötelező munkavégzés, vásárlás vagy értékesítés, és mégis 6-7 számjegyű jövedelemre tehetsz szert csupán azzal, hogy regisztrál hozzánk, használja a rendszerünket, és saját szükségletre nálunk vásárolja meg ugyanazokat a termékeket, amit eddig is megvásárolt (Pl.: tartós élelmiszerek, vegyiáruk stb)!

Eddig minden terméket fogyasztói áron vásárolt meg, és azért nem részesülhetett a BESZERZÉSI és a FOGYASZTÓI ár között lévő ÁRRÉS FORGALOMBÓL vagyis a profitból, mert ez a profit azoknál a kereskedőknél maradt, ahol éppen vásárolt!







Saját szükségletre történő vásárlásokhoz egy giga webáruházat biztosítunk, több mint 1600 kategóriában, 520,000 termékkel feltöltve, amelyet akár értékesíthet is az uniós országokban 25%-os árréssel.

Lehetősége van arra is, hogy feltöltse saját termékeit webáruházunkba, akár saját logóval, saját domain címmel.

A szállítást, számlázást, ügyintézést, raktárkészletet és minden mást a cégünk végzi Ön helyett!

Tudja meg, hogyan termeli meg rendszerünk Önnek, az árrésekből a 6-7 számjegyű jövedelmet vagyis a többszörösét annak az árrésnek, amelyek a vásárlásai után keletkeznek.










E-kereskedelem,webáruház,zamnia,freedom xpress global, 
freedom, xpress,global,ecommerce