Header Ads Widget

Óriási hibát követett el a jobboldali kormány, amikor 2010 ben a totális csőd széléről átvette a hatalmat elszámoltatások nélkül.



A jobboldali kormány nagy hibát követett el, amikor úgy állította gazdasági növekedési pályára ezt az országot, hogy a bal-lib banda nem lettek elszámoltatva, akik szó szerint a csőd szélére juttatták ezt az országot. Jól látható hogy a lebutított tömegnek a gazdasági növekedés nem jelent semmit és semmit nem tanult az előző ciklusokból. Ma ugyan úgy megetetik velük az értéktelenséget és a hazugságokat mint eddig bármikor.

Ebben az országban több millió ember él úgy, hogy nem tudnak élni semmilyen piacgazdaság adta lehetőséggel, nem érdekli őket sem a gazdasági növekedés, sem a fejlődés, sem azok az óriási beruházások amik történtek az elmúlt években,  sem semmi más azon kívül, hogy elvárják hogy adjon nekik valaki melót, sőt van akinek még ez sem jó. kb. ennyi közük van a piacgazdasághoz.

Nem véletlen, hogy ezeknek az embereknek a jelentős része anyagi gondokkal, hitelekkel küzdelég nekik azt mondani, hogy nektek azért nincs és azért éltek nyakig sz..ban, mert a kormány ellopta. Ezt a mérhetetlen tudatlanságot használja fel a bal-lib hazaáruló szörny koalíció rendkívül pofátlan módon.

Ez a szerencsétlen tömeg a saját maguk által teremtett nyomortól és az ebből fakadó gyűlölettől vezérelve, csörtetve megy neki a "TOLVAJOKNAK" mint a disznók és nem is sejtik, hogy azokat támadják és nevezik "TOLVAJOKNAK" akik több 10 ezer embernek adnak munkát ebben az országban és meghatározó személyek az ország gazdaságában. FÁJDALMAS DE BE KELL LÁTNI, NEM ÉRDEMLI MEG EGYETLEN NYOMORULT SEM, MERT NEKIK KÖSZÖNHETŐ HOGY ÚJBÓL ÉS ÚJBÓL A BAL-LIB BANDA HATALMAT SZEREZZEN ÉS ÚJBÓL ÉS ÚJBÓL LEROHASSZÁK EZT AZ ORSZÁGOT, SENKI MÁSNAK! 

Ezért van az, hogy a bal-lib banda soha nem a teljesítményekről, eredményekről beszél MERT NINCS MIRŐL BESZÉLJENEK, hanem a piti, ocsmány személyes rágalmazásokról, hogy a lebutított csorda ne a LÉNYEGRE FÓKUSZÁLJON, hanem támadja a másik embert akik sikeresebbek nála mint az állat és tudatlan birkaként, ELVTELENÜL, CÉLTALANUL és FELELŐTLENÜL a nyakunkra szavazzon ÚJRA és ÚJRA egy olyan rendkívül kártékony, hazaáruló bandát, akik létezésük óta csak kárt tesznek ennek a nemzetnek ott ahol csak tudnak, ami nem 20 éve kezdődött. 

És ha már a tolvajlásoknál tartunk, a bal-lib kormányzások alatt az volt a gyakorlat, hogy külföldi multi cégek nyernek el minden közbeszerzést és zsebbe fizették meg ennek az árát majd a profitot ki talicskázták az országból. Most meg többnyire magyar vállalkozók nyernek el ilyen típusú közbeszerzéseket, ez vajon miért és kiknek fáj?

Kinek fáj az, ha többek között például vissza vásároljuk a nemzeti vagyont, energia szektort, bankot, médiát stb...,persze a "tolvajlásokból", amit szintén az előző hazaáruló élősködő banda eladott. Kinek fáj az, ha egy magyar vállalkozó nyer meg bizonyos beruházásokat, pályázatokat, hogy ne szoruljon ez az ország külföldi multi cégekre, akik kiviszik a pénzt az országból?


Ha nem ébredünk és nem tudunk felülemelkedni az egyéni problémáinkon és nem lesz nemzeti összefogás, akkor egy Eur..egyesült pusztításban találjuk magunkat, minden nemzeti jogunktól megfosztva EZ LESZ AZ ÚJ DIKTATÚRA, demokráciának álcázva és innentől kezdve kitörölheti mindenki a hátsóját az ÖTLETEIVEL EGYÜTT.

A nemzetünkért aggódó emberek jelentős része, a hazaárulok hírportáljairól szerzik az információkat és nem is sejtik, hogy pontosan azoknak a munkáját támogatják, akik TOTÁLISAN FELAKARJÁK SZÁMOLNI EZT A NEMZETET. Ezt a tudatlanságot használja ki a nemzetgyűlölő, hazaáruló banda.


Két választási lehetőség van, vagy a PUSZTULÁS vagy a FEJLŐDÉS, nincs harmadik út. Ha valaki harmadik lehetőséget vizionál, amely megfelelő nagyságú TÁRSADALMI támogatással rendelkezik bármilyan változáshoz és a nemzet érdekeit képviseli az el van TÉVEDVE DE NAGYON. 



Vannak akik úgy gondolják szembe fordulhatunk a nagyhatalmakkal. EZ A MEGGONDOLATLANSÁG MEG ODA VEZET, HOGY SZEMBE TALÁLJUK MAGUNKAT EGY OLYAN BRUTÁLIS ERŐVEL, AKIK ELTAPOSNAK MINT A SZ..T ÉS EZ LESZ A TRIANON-2.



Azok akik továbbra is passzívak maradnak mert túlságosan okosnak tartják magukat, AZOK ÖNKÉNT ÉS DALOLVA a hazaáruló nemzetpusztítókat tolják hatalomba. Ez akkor is igaz, ha egy ÚJ pártot akarunk létrehozni, mert a szavazatok mennek a kukába.

Hogy illegitim a rendszer? Tegye fel magának mindenki a kérdést, ma milyen rendszer pénzét, munkahelyét és ellátási rendszerét használják az emberek? Amíg a többség ezt használja addig ez a rendszer lesz életben tartva. Hiába kiabál 100 ember mert ez a kutyát sem fogja érdekelni.

EMLÉKEZZÜNK A BAL-LIB BANDA ÁLDÁSOS TEVÉKENYSÉGÉRE! Hazudtunk reggel, délben meg este, na meg loptunk és eladósítottunk mindent és mindenkit egészen addig amíg a csőd szélére nem került az ország, majd kitaláltuk hogy az "ZORBÁN" ellopta, hátha így ismét megvezetve a lebutított csordát, ezáltal ismét a feltöltött kassza közelébe kerülhetünk, MERT MI ILYENT SOSE TETTÜNK. Így ismét lenullázhassuk és ismét eladósíthassuk Magyarországot az IMF kifosztó barátainkkal karöltve, ahogyan ezt mindig is tettük.

Ja meg mivel nemzetgyalázók és hazaárulók is vagyunk, ezért nem tudunk felmutatni semmilyen a magyar nemzet érdekében tett eredményeket, ezért nem marad más eszközünk mint továbbra is megvezessünk embereket és HAZUDJUNK NEKIK ÉJJEL NAPPAL!

Elég volt a hazudozásokból, az álszentségből, a hazaárulásból, a személyes rágalmazásokból, a bohóckodásokból és az emberek becsapásából! 

Az nem megy tovább, hogy az egyik politikai elit folyamatosan kiárusít, rombol, pusztít, idegen érdekeket szolgál ki és elképesztő pusztítás után SZEMREBBENÉS NÉLKÜL TOVÁBB HAZUDOZNAK ÉJJEL, NAPPAL és félrevezetik az embereket, míg a másik valós teljesítményt produkál, visszavásárol és a nemzet érdekeit szolgálja.

Nézzük ki mit "lopott", ki hogyan "hazudik" és ki mit tett a magyar nemzetért! 
A tettek egyértelműen bebizonyítják, hogy kik a hazaárulók és kik folytatnak rendkívül kártékony tevékenységet ebben az országban.További részletek: https://www.napitema.com/2019/10/eleg-volt-hazudozasokbol-szemelyes.html