Header Ads Widget

KÖTELEZŐ TUDNI MINDENKINEK! Szakács Árpád fájdalmasan kijózanító leleplező beszéde a bal-lib pusztításról!

Az emberek többségének sejtelme sincs, hogy a bal-lib hazugság gépezet által kreált információk és azok terjesztésével mekkora kárt okoznak nemzetünknek. Sokan nem is sejtik mekkora tömeg médiával rendelkeznek különösen az internet világában, miközben azt halljuk, hogy nincs sajtószabadság stb...,stb....

Az a háttérszervezet akik a hazaáruló politikusaink mögött állnak, ernyőszervezetként működnek globális szinten és több kvalitatív mozgalmat uralnak, ilyen a klíma, a környezetvédelem, a tehetséggondozás, a CEU Sor.. hálózat stb..,stb...

A hazaáruló és nemzetgyűlölő politikusaink térnyerése, azoknak az embereknek köszönhető, akik a saját maguk által teremtett problémáik miatt a jobboldali kormányt támadják. Ezt használja ki az a háttérszervezet a bal-liberális politikusaik segítségével, akik valójában nem segítséget nyújtanak, hanem felszámolni akarják a nemzeti identitásunkat, a kultúránkat és mindent ami magyar, emberi és Isteni.

Úgy kerülnek hatalomba, hogy mindig azt az információt juttatják el az embereknek, amit éppen hallani akarnak.  Azt mutatják hogy ők aggódnak a nemzetért, az emberekért, például pénzt gyűjtenek a rászorulóknak, szolidaritást vállalnak bárkivel és tüntetéseket szerveznek szinte bármire. A kedvenc dumájuk a környezetvédelem. ISMERŐS?


A valóság azonban az, hogy mindez csak álca, ezzel verik át az embereket, és így kerülnek ezek a hazaáruló politikusok a hatalom közelébe, hogy megvalósíthassák nemzetpusztító terveiket, így szereznek pozíciókat az élet minden területén, hogy pusztítsanak minden szinten. A másik kedvenc tevékenységük a személyes lejáratások, mert más TELJESÍTMÉNYÜK amit a nemzet érdekében tesznek NINCS.

Ideje felülemelkedni a személyes sérelmeinken és ÖSSZEFOGNI, mert ma csak a jobboldal képes szembeszállni a nemzetpusztítókkal. Nem véletlen támadják globális szinten és nem azért mert nem igaz amit képvisel, hanem azért mert óriási veszélyt jelen a globális tervekre. MA ELEGENDŐ EGYSZER MELLÉ NYÚLNI ÉS ENNEK A NEMZETNEK A SORSA MEGPECSÉTELŐDÖTT ÖRÖKRE!

A nagy megmentők, az okosak, a hitegetők, a megosztók, és a kormány ellen uszítók, SEMMIT NEM TUDNAK TENNI, ahogyan eddig sem tudtak, MERT NINCS MÖGÖTTÜK kellő támogatottság. Lehet várni a csodákra csak nem lesz és emberek millióinak sorsa fog megpecsételődni örökre.

Az egész bal-lib banda létezése, a hazugságra, az emberek átverésére és a nemzetpusztításra épül amióta léteznek és újonnan a JOBBIK is ide sorolható, akikre addig lesz szükség amíg elérik céljaikat!







  



Emlékezzünk: nem lesz gázáremelés, nem lesznek megszorítások, nem lesznek adóemelések, stb..,stb...ÉS LETT ÉS MINDIG IS LESZ MERT  A NEMZETPUSZTÍTÁSRA VANNAK KALIBRÁLVA, ugyanis az a globális háttérszervezet akik irányítják ezeket a hazaárulókat, azok a nemzetek felszámolásában érdekeltek, abban érdekeltek hogy teljesen kiszolgáltatott helyzetbe hozzák és eladósítsák az embereket és az országot egyaránt.  Hányszor akarod még csődbe vinni az országot?

Hallott valaki megszorító csomagokról az elmúlt 9 évben? MAJD LESZ, HA NEM ÉBREDSZ!

EMLÉKEZZÜNK A BAL-LIB BANDA ÁLDÁSOS TEVÉKENYSÉGÉRE! Hazudtunk reggel, délben meg este, na meg loptunk és eladósítottunk mindent és mindenkit egészen addig amíg a csőd szélére nem került az ország, majd kitaláltuk hogy az "ZORBÁN" ellopta, hátha így ismét megvezetve a lebutított csordát, ezáltal ismét a feltöltött kassza közelébe kerülhetünk, MERT MI ILYENT SOSE TETTÜNK. Így ismét lenullázhassuk és ismét eladósíthassuk Magyarországot az IMF kifosztó barátainkkal karöltve, ahogyan ezt mindig is tettük.


Ja meg mivel nemzetgyalázók és hazaárulók is vagyunk ezért nem tudunk felmutatni semmilyen a magyar nemzet érdekében tett eredményeket, ezért nem marad más eszközünk mint továbbra is megvezessünk embereket és HAZUDJUNK NEKIK ÉJJEL NAPPAL!







































Ne hallgassuk el a tényeket, és ezt a korrupt, hazaáruló, felelőtlen, országunkkal hazárdírozó, bohóc hazug bandát pedig soha többé ne engedjük vissza a hatalomba!

https://napitema.blogspot.com/2019/10/eleg-volt-hazudozasokbol-szemelyes.html