Header Ads Widget

A demokráciának vannak súlyos hibái és nem mindenki, mindenben érdemli meg az egyenlő jogokat, mert a hazánk nem játékszer.




Gondoljunk bele, ha egy farkast beteszünk egy birka csorda közé és egyenlő esélyeket biztosítunk számukra rövid időn belül nem marad egy birka sem.

Ugyanez történik ma a társadalmunkban is, többek között ezért is van szükségünk politikai, rendőri és bírósági szervekre.

Mennyire jó az nekünk, ha egy társadalomban ugyanolyan jogokkal rendelkezik egy tudatlan ember, egy hazaáruló, egy nemzetgyűlölő amikor az ország jövőjéről hozunk döntéseket, mint egy hazáját szerető tudatos ember?

Nem nehéz kitalálni, hogy egy hazaáruló politikai elitet olyan emberek támogatnak, akik vagy hasonlóan gondolkodnak vagy megvezetett emberek.

Ennek az lesz a következménye, hogy az egyik politikai elit hiába épít, mert a másik lefogja rombolni.

Az egyenlő jogok olyan közösségben működnek ahol mindenki ismer mindenkit és a cél közös. A társadalmunk azonban nem ilyen és egyáltalán nem vagyunk egyformák még fontos kérdésekben sem, ezért szükség van törvényre és törvényeket betartató szervekre.

A másik súlyos probléma a törvények betartatása, mert a "farkasok" szabadon járnak  és újra és újra pusztítani fognak milyent esélyt kapnak, hiszen egy "farkasból" soha nem lesz "birka". 

Ez azt jelenti hogy társadalmunk békés fejlődéséhez a jövőnket illetően létkérdés kiszűrni a köztünk tevékenykedő "farkasokat", kompromisszumok nélkül. Ez lenne az első és mindenek fölött álló legfontosabb döntési szempont, minden ember számára amikor elmegy szavazni.

Amíg nem innen kezdjük, addig nem lesz soha, semmilyen tartós változás, mert egyszerűen lehetetlen. Akkor sem lesz semmilyen eredmény ha egy új párttal vagy bármilyen csoportosulással, szembe megyünk több millió olyan emberrel akik nemzetben gondolkodnak és már pártokat támogatnak. Ami lesz az az, hogy egyre jobban felszalámizzuk a lehetőségeinket. Hányan szaladtak neki rendszerváltás gondolattal úgy hogy szidták orrba szájba a politikai vezetőket? És mit értek el vele, azt hogy nincs mögöttük nem hogy tömeg hanem szinte senki!

Ki kell szűrni és el kell távolítani minden pozícióból azokat akik a magyar nemzet ellen tevékenykednek generációkról, generációkra, mert ez az ország nem a hazaárulók tulajdona és semmi keresni valójuk semmilyen döntéshozásban, mert ehhez nincs joguk ez nem vita téma ez TÉNY. Minden más csak ezután jöhet.

Egy hazaáruló az nem ellenzék hanem ellenség, ezt kellene már végre felfogni.
Egy hazaárulónak nem több ez az ország mint egy lakópark, a lebutított csorda meg nem több számukra mint egy éléskamra.

Mindig lesznek hazaárulók és soha nem lesz olyan hogy mindenkinek minden automatikusan jó legyen mert ezért tenni is kell, és mindig lesz egy tudatlan, elégedetlen társadalmi réteg, akik megteremtik maguknak a káoszt, majd  másoktól várják el hogy takarítsák utánuk a szemetet. Életüket az irigység a gyűlölet, az elégedetlenség és a tudatlanság vezérli, ami önmagában pusztító energiákat hordoz. Ezt a csordát egy hazaáruló politikai elit simán feltudja használni  terveik megvalósításához és innentől kezdve nem kérdés hogy pusztítani fognak. Ez történt 2010 előtt is, amelynek következményeit még jó pár tíz évig fizetni fogjuk.

Ezt a megvezetett társadalmi réteget, könnyűszerrel fel lehet használni BÁRKI ELLEN ÉS BÁRMIRE, hiszen a saját maguk által teremtett nyomorból indulnak ki, ez alapján ítélkeznek és hoznak felelőtlen döntéseket. Elsősorban nekik köszönhető minden pusztítás ami ebben az országban történt vagy történni fog.

Ez a hazaáruló kártevő banda soha nem fog változni, régen az elvtársak, neki rohantak azoknak akiktől volt mit elvenni, ők voltak a kulákok elszedték tőlük mindenüket majd felélték és utána jött a káosz.

Amíg lesz "birka" addig lesz "farkas" is.








Milyen károkat generál a tudatlanság: https://napitema.blogspot.com/2019/12/minden-letezo-problema-gonoszsag.html