Header Ads Widget

Újra megszólalt a Soros-kórus az Európai Parlamentben - Bolsevista módon viselkednek Magyarországgal szemben





Politikai boszorkányüldözés zajlik Magyarország ellen - így értékelte a hazánk elleni hetes cikkely szerinti eljárásról szóló újabb európai parlamenti vitát Járóka Lívia, a Fidesz EP-képviselője. Több képviselő is arról beszélt a vitában, hogy az illegális migráció elleni fellépés miatt támadják hazánkat. A balliberális képviselők szépen felmondták a Soros-szervezetek elmúlt években kitalált hazugságaikat. 
Teljes érdektelenség kísérte az Európai Parlamentben az újabb vitát a Magyarország elleni hetes cikkely szerinti eljárás ügyében.
A Magyarországról szóló vita egy boszorkányüldözés - mondta Járóka Lívia, a Fidesz EP-képviselője. Csak vádak hangzanak el, a tények nem érdekelnek senkit. Magyarországon zéró tolerancia van a korrupció ellen, és az uniót nem érdekli, hogy Magyarország fogalmazta meg az uniós romastratégiát is. Járóka külön felhívta a figyelmet arra, hogy azok a baloldali képviselők, akik most felszólalnak, azokból a baloldali médiumokból szerzik az információikat, amelyeket szerintük elnyomnak. 

Hidvéghi Balázs: A baloldal zsarolja az EP-t

Hidvéghi Balázs, a Fidesz EP képviselője arról beszélt, mondvacsinált okokkal beszélnek Magyarországról. Ennek oka, hogy a baloldali frakciók csak úgy egyeztek bele a máltai újságíró-gyilkosságról szóló vitába, hogy szóba kerül Magyarország is. A baloldal visszaél a jogállamiság fogalmával, mivel egy politikai vitában akarja ezt használni – tette hozzá.
Hidvéghi Balázs Cseh Katalin kérdésére válaszolva elmondta, hogy a baloldali erők politikai fegyverként használják a jogállam eszközét. Önök politikai boszorkányüldözésre használják ezt a témát, mivel nem egyenlő mércével mérnek a jogállamiság tekintetében az egyes tagállamok között – tette hozzá.
Vincze Lóránt, az RMDSZ képviselője kijelentette, a Magyarország elleni eljárás nem illeszthető szabályokba, mivel az eljárást a tanácsnak kellene lefolytatnia. Nem lenne szabad túllépni a szerződések teremtette kereteken – tette hozzá. A vizsgált kérdésekben más uniós országokban is indulhatna eljárás. Vincze szerint pontosan emiatt a kettős mérce miatt csökken az EU-ba vetett bizalom. 

Ezért támadják Magyarországot

Jerome Riviere, az Identitás és Demokrácia képviselője szerint is politikai támadást indítottak Magyarország ellen. Kitért arra, hogy Magyarország elutasította a kötelező kvótát, és élesen bírálta az unió föderalista átalakítását. Szerinte azért indult az eljárás Magyarország ellen, mert fellép az illegális bevándorlás ellen. 
Nicola Procavccini, az Európai Konzervatívok és Reformisták képviselője szerint a hetes cikkely felhasználásával egy népet akarnak megbüntetni. 
Ki akarják oktatni a magyar népet 
- tette hozzá. Úgy látja, hogy Olaszország ellen is indítanak majd vizsgálatot, ha egy másik kormány kerül hatalomra. 
Tom Vandendriessche, a Flamand Érdek képviselője szerint a hetes cikk szerinti eljárások hátterében a szuverenitás elleni támadás áll. Aki nem veti alá magát az uniós szuperállamnak, azt megbüntetik – tette hozzá. Peter Lundgren, a Svéd Demokraták képviselője úgy látja, nincs veszélyben a szabadság Magyarországon. Az országnak joga van, hogy saját maga döntsön a belső ügyeikről – tette hozzá. Claire Fox, a Brexit Párt képviselője arról beszélt, hogy Magyarország szuverenitását támadják a hetes cikk szerinti eljárás kapcsán. A magyar választók kiálltak Orbán Viktor mellett  – tette hozzá.

Bolsevista módon viselkednek Magyarországgal szemben

Később Járóka Lívia kérdést intézett egy zöldpárti képviselőhöz, amely arról szólt, hogy nevesítsen egy olyan országot, ahol többet tettek a romákért, mint Magyarország. Romeo Franz szerint ez nem volt megfelelő kérdés, és összevissza beszélt, ahelyett, hogy válaszolt volna. 
Angel Dzhambazki, a bolgár VMRO politikusa szerint boszorkányüldözés zajlik Magyarország ellen. Az európai balliberálisok bolsevista módon viselkednek a magyar és lengyel néppel szemben - tette hozzá. Önök is el fognak bukni – mondta a politikus.

"Egy pogrom zajlik Magyarország ellen"

A mostani baloldali liberális kezdeményezés ellentmond az uniós szerződésnek a hetes cikk szerinti eljárásban –mondta Győri Enikő. A fideszes EP-képviselő arra kérte a horvát uniós elnökséget minél előbb zárják le ezt az eljárást.
Milan Zver, szlovén jobbközép képviselő szerintpogrom zajlik Magyarország ellen.
Orbán Viktor mindig demokratikus módon válaszolt a kérdéseinkre– tette hozzá. A magyarországi médiumok szabadok és mindenről beszámolnak. Az unióban vannak tagállamok, amelyek korrupt módon használják fel az uniós pénzeket, és az ellenzék vezetőjét börtönbe zárják, de ez nem Magyarország – mondta Zver.

Újra szólt a Soros-kórus 

Nikola Brnjac, az Európai Tanács képviseletében azt mondta, hogy a Magyarország elleni hetes cikkelyes eljárásról folyamatosan tájékoztatni fogja a parlamentet a horvát elnökség. Vera Jourová, az Európai Bizottság illetékes biztosa közölte, hogy a bizottság aggodalommal figyel bizonyos magyarországi fejleményeket. A biztos felszólásában a Soros-szervezetek szokásos alaptalan vádjait fogalmazta meg a magyar jogállamisággal kapcsolatban mindenféle konkrétum nélkül. Jourová szerint a Soros-egyetem Bécsbe költözött, azonban arról nem beszélt, hogy az egyetem továbbra is működik Budapesten. Jourová korábban többször is tárgyalt Soros Györggyel.  
A balliberális EP-képviselők egységesen felsorolták Soros György álcivil szervezeteinek korábbi években elmondott szólamait, valamint sürgették, hogy az uniós pénzek kifizetését kössék valamilyen elvont jogállamisági kritériumhoz. 
Gyurcsány embere,Molnár Csaba Magyarország és a magyar emberek megbüntetését követelte magából kikelve, üvöltözve.

Jogellenes lépésre készül az Európai Parlament

Mint arról korábban beszámoltunk, a Magyarországgal szembeni jogállamisági eljárásban érintett területeket az EP jogellenes módon akarja kiterjeszteni – mondta Deutsch Tamás. A Fidesz európai parlamenti képviselője beszélt Strasbourgban, megemlítve: az Európai Néppárt frakciója csak a szerda délutáni magyar vitát követően alakítja ki az álláspontját a kérdésben. A szintén fideszes Győri Enikő szerint példa nélküli, hogy egy jogállamisági vizsgálatot kezdeményező intézmény javasoljon a joggal ellentétes lépéseket.