Header Ads Widget

A legaljasabb nemzet- és hazaárulásra készül az ellenzék




Fontosnak tartjuk, hogy minél több emberhez eljusson, és át tudjuk törni a hazugság falát. Éppen ezért kezdtük el amióta Hadházy elindította hülyeségével az eddigi legfontosabb döntés bojkottját. Sőt, még szavazást is létrehoztunk, és vasárnap estig bárki szavazhat, akkor tesszük nyilvánossá a szavazás állását, amit portálunk bal oldalsávjában lehet követni.

Most Drábik János szólalt meg, és bejegyzését teljes egészében, változtatások nélkül közöljük. A jobboldali barátainkat, médiumokat mi is arra kérjük, hogy ne aludjanak, előzzük meg ezt a gyalázatot ami készül, és bömböltessük hazaárulóink legújabb és legaljasabb előadását.

Drábik János írása:
ORBÁN KÁDÁRI BABÉROKRA TÖR
Ezzel a négy szóval fogja magyarázni az ellenzék, hogy a veszélyhelyzet meghosszabbításához szükséges parlamenti négyötödös igennel való szavazásban negatívan vesz majd részt, azt megtagadja, és nemmel fog szavazni a veszélyhelyzet meghosszabbítására. Fel fogják hívni a nép figyelmét, hogy HÁLÁSAK lehetnek az ellenzéknek, mert így az ellenzék megóvta a szegény becsapott nemzetet a rút, propagandisztikus orbáni diktatúra totalitáriussá válásától. Ezzel sikerülni fog majd az ellenzéknek Orbánt besárazni és a népet újra áthülyíteni, ahogy azt az országos önkormányzati választás előtt sikeresen tették.
Amilyen penge agyúak a balliberális szavazók ezt mélytorkosan még be is veszik és még tényleg hálásak is lesznek a “megmentőiknek”. Amilyen penge képességű a jobboldali média (és a kormányzati megmondó emberek), az pedig szokás szerint lesz olyan gyenge túlúriember és lúzer, hogy nem előzi meg időben ezt a folyamatot egy preventív leleplezéssel. És/vagy ha megtörténik majd ez az átverés, akkor sem reagál jó időben és jól leleplezően, hogy ez volt a hátsó szándék.
Hogy ez egy hamis zászlós hadművelet volt az ellenzék részéről, hogy a 2022-es kormánybuktatási szándékukhoz ezzel a fontos lépéssel is előkészítsék a társadalmat és ott szabotálják a nemzeti kormány működését, ahol csak bírják. Igaz, ezzel az egész nemzetet is szabotálják, de az orbángyűlölő tömegeknek tudjuk, hogy mi a fontosabb, ne legyünk, naívak. Az önkormányzati választások megmutatták.
Hamis zászlós hadműveletekre készen állani, leleplezni jó előre és nagyüzemileg!


Amikor legközelebb szavazni mész, és jót akarsz tenni ennek az országnak, akkor néhány alapvető dolgot ismerned kell! Részletek: https://www.napitema.com/2021/06/ennek-partok-nem-fognak-orulni-amikor.html