Header Ads Widget

Az ellenzéki handabandázás a diktatúráról, puccsról jól kiszámított műhiszti volt a saját közönségük gyűlöletének a felkorbácsolására.





A ballibek által támogatott NGO-k az úgynevezett "civil" szervezetek most hol vannak?
Mikor magyar időseknek kellene segíteni, mikor védőfelszereléseket kellene osztani, mikor gyógyszert, élelmiszert kellene vinni a magyar veszélyeztetetteknek?
Most hirtelen elfogyott a pénz és az aktivitás?
Csak a migránsok ellátására, azok élelmiszerezésére és jogi segítségnyújtására járnak nekik a milliárdok?

A magyar népnek egyetlen kanyi fillér, egyetlen segítő kéz nem jut tőlük. Gondolja végig mindenki, kik is ezek a szervezetek, miért és kiért is dolgoznak ők valójában.


Így szólt a vitatott törvénytervezet legvitatottabb része:

"3. §
(1) Az Országgyűlés az Alaptörvény 53. cikk (3) bekezdése alapján felhatalmazza a Kormányt, hogy
a) a Rendelet 2. §-a és 3. §-a, valamint
b) a veszélyhelyzetben az Alaptörvény 53. cikk (1) és (2) bekezdése szerinti kormányrendeletek hatályát a veszélyhelyzet megszűnéséig meghosszabbítsa.

(2) Az Országgyűlés a veszélyhelyzet megszűnését megelőzően az (1) bekezdés szerinti felhatalmazását visszavonhatja."

Az Országgyűlés BÁRMIKOR visszavonhatta volna mind magát a törvényt, mind a kormányrendeleteket (azokat a jogalkotási törvény felhatalmazása alapján).

Az ellenzéki handabandázás a diktatúráról, puccsról jól kiszámított műhiszti volt a saját közönségük gyűlöletének a felkorbácsolására, nehogy véletlenül elismerjék a kormány erőfeszítésének eredményeit.

Időközben az ország a védekezésben nagyon értékes és kritikus 8 napot veszít. Ez a 7-8 nap lehet a választó víz, abban, hogy Magyarország az "olasz modelt" vagy a szingapúri példát követi e.... És ezért megbocsáthatatlan ez a dafke, csakazértsem típusú viselkedés, mert nem az emberek a szavazók érdekét hanem az egójukat a pártpolitikát tartották szem előtt, akkor amikor emberéletek , polgártársaink életének megmentéséről van szó. Ilyen esetekben akár még az ördöggel is szövetkezniük kellene, nem hogy a hivatalban lévő kormánnyal, amelynek most a kármentő munkáját igyekeznek akadályozni. És mely késedelemért az ország lakossága akár emberéletek százaival fog fizetni!

Az ellenzék nem ad segítséget...nem szavazza meg...tehát, saját csapdájába lép. Ha megszavazza, akkor elismeri, hogy szükséges, ha nem szavazza meg, akkor a vírus oldalára áll, mert nem hagyja a gyors és egyszerű lépéseket, felelős módon, katonásan megtenni. Másfél hét múlva normál menetben úgyis megszületik a törvény, csak egy hét alatt, az elmaradt intézkedések miatt, - mert ez legalább hivatkozási alap lesz, -
igy a felelőtlen ellenzéki magatartás miatt, sokszorosára emelkedik majd a betegek és halottak száma. És ha igen, ha nem, de az ellenzéken csattan az ostor: az ellenzék a hatalmi játszmái miatt, a magyar nép egészsége helyett, a vírust választotta...

AZ ÖSSZES EDDIGI INTÉZKEDÉS, - így a banki moratórium is, - a VESZÉLYHELYZET intézkedései miatt volt megbízható.
Ha ezt a parlament nem erősíti meg, akkor az összes intézkedés okafogyottá válik és meg kell szüntetni, vissza kell állítani. Fizess!

Egyébként kérdezem: van-e a vészhelyzetek elhárítására más, több ezer éve - az egyetlen fennmaradt és életképes - rendszer, mint a katonás intézkedések, azok végrehajtása, számonkérésre? Nincs!
Vészhelyzet van? Neked nincs? Akkor kérdezd meg szüleidet, nagyszüleidet!
Tehát, nem diktátor, hanem felelős vezető.

Az álhírek és a rémhírterjesztés világában minden magyarnak tudnia és ismernie kell a számszerű tényadatokat, hogy elkerüljük a pánikot. Többek között ezen számok segítenek megérteni, miért omlott össze Olaszország, miért pánikol sok ország, és miért legyünk mi némileg nyugodtabbak, ha nem is nyugodtak. Vigyázzunk egymásra, ne féljünk, csak legyünk óvatosak!
(Nyilvános források: OECD, Eurostat, Reuters, The New York Times, Mandiner...)