Header Ads Widget

AKÁR 13 ÉV MÚLVA SZABADULHAT A DEÁK TÉRI MÉSZÁROS

Sokan abban reménykednek, hogy a Deák téri mészáros élete végéig börtönben marad. Mindenkit ki kell ábrándítanom! Sajnos ez lehetetlen! Jogászként az alábbiakat tudom mondani:

Csak az ítélhető életfogytiglanra, aki a bűncselekmény elkövetésekor a huszadik életévét betöltötte. Ez a hulladék, drogfüggő ómigráns még csak most töltötte be a tizennyolcat. A tragédia részleteinek kivizsgálása még időt vesz igénybe. Ugyanakkor a várható büntetés nagy valószínűséggel "kiszámolható". A legvalószínűbb, hogy maximum 20 évet kap, amelyből kétharmad letöltése után, vagyis 13 év 4 hónap múlva (!!!!!!) már szabadulhat is. Nem tévedés! Nem túlzás! Nem hazugság! Harmincegy éves korában ismét találkozhatunk vele a Deák téren. Élvezheti a szabad élet minden örömét. Akár magyarokat is szúrhat, vághat, ha hátrányos helyzetű, szétszívott agyából éppen ez a gondolat pattan ki.

Ez nem így lenne, ha a Parlament elfogadta volna azt az indítványomat, miszerint 18 éves gyilkosok is legyenek életfogytiglanra ítélhetők.
Apáti István ezt akarta. A Mi Hazánk ezt akarja. Sajnos leszavazták. Újra beadjuk!
Sőt! Meggyőződésem, hogy az ilyen cselekmények esetén egyetlen igazságos büntetés: nem írhatom le, mert ezért is tiltás jár. A Parlamentben tíz éve küzdök ennek a büntetési nemnek a visszaállításáért. Egyelőre hiába! Legalább nem kellene etetni és eltartani a "kaptárban".
Gyalázat, hogy a lemészárolt srácok hozzátartozói saját adóforintjaikkal járulnak hozzá ennek az előembernek az eltartásához.

dr. Apáti István
Országgyűlési képviselő
Mi Hazánk Mozgalom

ÍME A NEANDERVÖLGYI FIGURA: