Header Ads Widget

Dúró Dóra: A Demokratikus Koalíció és Szél Bernadett hazudik


 
A Demokratikus Koalíció és Szél Bernadett azt sérelmezte, hogy a Mi Hazánk Mozgalom szervezte megemlékezés résztvevőit a hatóság nem zaklatta. Dúró azt írta a közösségi oldalán, hogy a DK és Széll hazudik, a résztvevőket a rendőrök igazoltatták.

Gyurcsány pártja és Szél Bernadett azzal vádolta meg a rendőrséget, hogy kivételezett a Deák téri kettős gyilkosság áldozataira emlékezőkkel. Állításuk szerint nem igazoltatták őket a rendőrök, nem büntették meg őket a járvány miatt elrendelt gyülekezési tilalom megszegése alapján. Ezt cáfolta Dúró Dóra és hazugsággal vádolta meg a szélsőbaloldali pártot és a képviselőt.

Dúró válaszában beszámol arról, hogy Gyurcsányék és Széll képzelődésével szemben a rendőrök 72 főt igazoltattak.

Tegnap a rendőrség békésen asszisztált ahhoz, hogy egy több száz fős illegális tüntetés résztvevői rasszista szlogeneket skandálva és cigányok ellen indulatokat szítva végigvonulhassanak Budapest utcáin, anélkül, hogy felléptek volna a tüntetők ellen. Pintér Sándornak magyarázatot kell adnia arra, miért maradt el a rendőri fellépés és mi az oka a kettős mércének

– számolt be elméletéről Széll korábban.

A Demokratikus Koalíció szintén úgy érezte, hogy a rendőrség nem lép fel kellő eréllyel a szurkolók és a Mi Hazánk Mozgalom ellen.

Érthetetlen és megdöbbentő, hogy a tömegrendezvények korlátozása ellenére tegnap teljes rendőrségi passzivitás mellett lehetett szélsőjobboldali masírozást rendezni Budapest utcáin. Miután budapestieket büntettek meg több tíz- vagy százezres bírságokkal dudálásért, tisztességes magyar embereket vittek el az otthonaikból a Facebookon közzétett kormánykritikus véleményükért, a rendőrök valahogy “elfáradtak”, mire az egyre szélsőségesebb kormányunk még szélsőségesebb barátaival kellett volna betartatniuk a törvényeket

 

– írja közleményében a 2006-ban politikai számításból tiltakozók és megemlékezők ezreit véresre verető Gyurcsány pártja.







Hadházy és Szél teljesen rottyon, mert a szurkolókat nem büntették meg a rendőrök, miközben nekik rámegy a gatyájuk


Hadházy nagyon rottyon lévő barátnője, Szél Bernadett is megszólalt. Az alábbiakat idézzük tőle:

Tegnap a rendőrség békésen asszisztált ahhoz, hogy egy több száz fős illegális tüntetés résztvevői rasszista szlogeneket skandálva és cigányok ellen — ráadásul érintettség nélkül — indulatokat szítva végigvonulhassanak Budapest utcáin, anélkül, hogy felléptek volna a tüntetők ellen.

Ezzel szemben, amkikor Hadházy Ákossal és a Momentummal az elmúlt hetekben a Clark Ádám téren tiltakoztunk az egészségügyi dolgozók és a kórházakból hazaküldött krónikus betegek védelmében, ugyanez a rendőrség fizikailag nem gyülekező, az autójukban dudáló, vagy a biciklijükön csilingelő békés állampolgárokat büntetett meg egyenként akár több százezer forintra.

A kormány egyre leplezetlenebbül politizál a rendőrségen keresztül. Nem lép fel a rasszista csürhével szemben, és szabadjára ereszti az indulatokat, de fellép békés célból és békésen véleményüket kifejező állampolgárokkal szemben.

Cigányok lemészárolnak két magyar fiatalt. Erről meg sem szólal.

Ha azonban több ezer magyar merészel megemlékezni a Deák téren, akkor meg lenácizza őket!


Igen, ez Karácsony Gergely!


Amikor legközelebb szavazni mész, és jót akarsz ennek az országnak, akkor néhány alapvető dolgot ismerned kell! Ezzel kapcsolatban itt találsz részletes információkat: https://www.napitema.com/2021/06/ennek-partok-nem-fognak-orulni-amikor.html