Header Ads Widget

Nem tudja a sofőr, hogyan dolgozza fel a szörnyű balesetet - Videó



Mindkét gyerekét halálra gázolták évekkel korábban annak a férfinak, aki tegnap elütött egy biciklist Vas megyében, az idős ember meghalt. A férfi sírva beszélt a Tényeknek, azt mondta, olyan volt, mintha a fiát látta volna, aki szintén éppen biciklizett, amikor elgázolták. A kerékpáros vágott be a sofőr elé, de a gázoló apát így is borzasztóan megviselték a történtek.

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt pénteken a Vas megyei Csipkerek településen. Miután a 60 év körüli férfit korábban hazaengedték munkájából, biciklizés közben halálra gázolta egy suzukis.
A kiérkező mentősök már nem tudták megmenteni az életét.

A Suzuki Kám felől Csehimindszent irányába tartott, amikor Csipkereken a vele egy irányba tartó kerékpáros előzésébe kezdett. A kerékpáros eddig tisztázatlan körülmények között balra kanyarodott, a Suzuki pedig elütötte.

Az ütközés erejétől a biciklis férfi előbb a kocsi szélvédőjére csapódott, majd az aszfaltra zuhant.

A 69 éves sofőrt teljesen sokkolta a baleset, nem érti hogyan történhetett mindez, hiszen előtte 40 évig balesetmentesen vezetett, még koccanása sem volt.

„Nem tudom elmondani, mennyire sajnálom a történteket. A 17 éves kislányomat Bükön gázolták halálra, az út szélén gyalogolt. A kerékpározó 45 éves fiamat két éve ütötte el egy teherautó, három napig küzdöttek vele a kórházban, de elment. És most én is elgázoltam valakit. Ezt nem tudom, hogyan fogom feldolgozni” – törölte le könnyeit a sofőr.