Header Ads Widget

Húsz soros posztjában legalább tizenhatszor írta le a magyar miniszterelnök nevét Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője.


A neokomcsi halálbarbiként is emlegetett botmixeres Katka legújabb Facebook bejegyézése leginkább azért méltó említésre, mert szinte minden mondatában szerepel Orbán Viktor neve, ami komoly fixációról árulkodik a képviselőnő gondolatiságát tekintve.

Különös dologra figyeltünk fel Cseh Katalin legújabb bejegyzésében, aki ezúttal arról írt: szerinte végre bebizonyosodott, hogy Orbán Viktor válságkezelése helytelen volt, ellenben persze az Európai Unióéval. Ezt az igencsak meglepő kijelentést arra alapozta, hogy a magyar miniszterelnök “közmunkával és katonáskodással” oldotta meg a helyzetet. 

Azt valószínűleg még nem sikerült a Magyarország lejáratásában jártas momentumosnak felfognia, hogy Magyarország európai viszonylatban is kiválóan teljesített a járványügyi veszélyhelyzet kezelésében. Cseh Katalinnál azonban úgy tűnik, beakadt a magyar miniszterelnök neve  – esetleg egyfajta mantra lehet – , mert az egyébként nem túl hosszú poszt szinte minden mondatában megemlítette Orbán Viktor nevét. 

Bízunk benne, hogy  a képviselőnő ennél azért bővebb szókinccsel rendelkezik és nemcsak azért használta szinte kötőszóként a miniszterelnök nevét, mert más nem jutott eszébe, csak annyi: Orbán Viktor, Orbán Viktor és Orbán Viktor

Forrás: PS