Header Ads Widget

Végre egyre többet beszélnek a háttérhatalomól, akik ha nem ébredünk ezt a civilizációt úgy ahogy van a pusztulásba fogják taszítani - Videók




Amit ma tapasztalhatunk bolygószinten ez egy teljesen alvilági irányítás, ezt szolgálja ki a pénzhatalmi elit és ezt a pénzhatalmi elitet az összes globalista hazaáruló politikai elit, akik eladták a lelküket, akik a nemzetgyűlölettől vezérelve a nemzetállamok felszámolását és a világkormány megalakulását támogatják.


Az anyagba süllyedt lebutított tömeg még nem tudja, hogy ezt a sátáni tervet Teremtőink nem fogják engedni, mert innen már csak egy lépés lenne, hogy alvilági lények átvegyék a hatalmat az emberiség fölött.  Ha nem ébredünk akkor pár éven belül el leszünk törölve erről a bolygóról mint az előző 6 civilizáció esetében történt. Erre határidőt kaptunk!

Ha bárki úgy gondolja, hogy ezen a földbolygón létre lehet hozni az egységes világkormányt vagy az egységes Európai Uniót, azok óriási tévedésben és tudatlanságban tengetik az életüket.

Jól látható a háttérből irányított sátáni erők és azok kiszolgálóik egyre erőteljesebb térnyerése, és az az aberrált, lelki betegek által támogatott mérhetetlen pusztítás amit tapasztalhatunk az élet minden területén erkölcsi, lelki, szellemi és anyagi szinten egyaránt, ami szöges ellentétben áll az univerzális törvényekkel. Most éppen a migrációs pusztítással szeretnék felgyorsítani az eseményeket a pusztító terveikhez (Kalergi-terv). 




Emberek milliárdjaitól, dollár billiókat rabolnak el évente! 

Egyre többet dolgozol, egyre kevesebb pénzért a játékot megbundázták ellened.