Header Ads Widget

Óriási tévedésben élnek az emberek, még a spirituális emberek is, ami a jövőnket illeti! VIDEÓK!


Az emberek többsége még mindig nem látja a körülöttünk lévő események valós okait, és mindent a véletlennek tulajdonítanak, ami ma az egész emberiséggel történik. A politikai és vallási hatalomtól várják a megoldást a problémákra, pedig valójában arról van szó, hogy ennek az emberiségnek az ideje lassan lejár, és ha nem ébredünk akkor ugyanoda jutunk, ahová az előző hat emberiség.

Megfeledkeztünk arról, hogy nem mi vagyunk az élet és a halál urai.

Aki nem a küldetését végzi, azt az elkövetkezendő pár évben Teremtői szintről kiveszik az élők sorából, mert nem azért születtünk, hogy együnk, igyunk, szórakozzunk és szaporodjunk, hanem a lelki fejlődésért, hogy ez a bolygó és az emberiség egy olyan létformába kerüljön be, ahol nincs szenvedés, nincs földi hatalom, nincs vallás, nincs pénz és nincs probléma!

Sokan még mindig abban reménykednek, hogy ez a vallási, politikai és társadalmi rendszer ami eddig volt, ez majd folytatódni fog ugyanúgy mint eddig. Nos aki erre vár, vagy ebben bízik, annak fájdalmas lesz az ébredés, ugyanis a jelenlegi probléma nem a vírus vagy a gazdasági válság, hanem az, hogy lesz-e elég tudásod és bevételed, hogy túléld az elkövetkezendő éveket, mert a rostálás időszakát éljük, és a földi hatalomnak sem tudása, sem akarata nincs ahhoz, hogy megmentsen senkit, az emberiség előtt álló kihívásoktól! 

Tehát az elkövetkezendő pár évben, senkit nem fog megmenteni, sem a vagyona, sem a pártja, sem a vakcina, aki nem hajlandó a változásra.

A földi hatalom is csak egy eszköz a Teremtőink kezében, és azért engedik ezt a pusztítást, ami ma zajlik bolygószinten, hogy minél több ember ébredjen az anyag rabságából, mert a végidőket éljük.



MIT MOND A BIBLIA A NAPJAINKRÓL!




 https://twitter.com/napitema_hirek/status/1403377631014309897?s=20