Header Ads Widget

Nem a politikusok adják a melót - Legtöbb ember teljes kiszolgáltatottságban éli az életét a jövedelemszerzés területén és pont azt csinálja amit nem szeret vagy nem kellene!


Bármennyire is fájdalmas, de sokan még mindig a "biztos" melót keresik ami már régen nincs, mert képtelenek önálló életet teremteni saját maguknak és semmilyen lehetőséggel nem tudnak élni sem, mert sokkal könnyebb elvárni, mint megvalósítani dolgokat, így inkább eladják az idejüket egy kis alamizsnáért másoknak, majd elégedetlenkednek, panaszkodnak és a politikusoktól várják a megoldást, akik meg belőlük élnek. 

Sokan még mindig abban a tévhitben élnek, hogy a politikusok adják a melót és nem a piac. Ma egy többszörösen telített piacból élünk, ahol nincs hiány senkiből és a robotizációnak köszönhetően semmiből. Hiába termelünk, gyártunk és dolgozunk reggeltől estig, mert ez még nagyon messze áll a bevételszerzéstől.

Nem meglepő az sem, hogy a hibás tudásnak köszönhetően, a családon belül minkét szülőnek dolgozni kell, és ezáltal felcserélődtek és összemosódtak, a női, férfi szerepek is. Ma  minkét fél kényelemből azt választják, hogy építsék azt ami nem az övék, lekötve és kiszolgáltatva magukat másoknak. Ezzel másoknak teremtik meg a jólétet, közben meg saját maguknak a nélkülözést, az anyagi problémákat, és azt a bizonytalanságot teremtik meg, hogy bármikor munkanélkülivé válhatnak.

Az elkövetkezendő években aki arra vár, hogy jövőben jobb lesz, és megy minden majd tovább mint eddig, és elég pénzt tud majd keresni azzal amivel eddig, és bedől különböző propagandáknak, és nem tesz semmit az önállósága és saját túlélése érdekében, az nagyon pórul fog járni, mert nem kifele megyünk a válságból, hanem egyre jobban bele.