Header Ads Widget

Botrány! Van olyan gyógyszer, amely gyógyítja a koronavírust! Miért hallgat erről a kormány, az operatív törzs, az országos tisztifőorvos? Videó


Miért nem beszélnek arról a gyógyszerről, amely meggyógyítja a vírusos betegeket és nem csak azokat akik enyhe tűnetekkel rendelkeznek, hanem azokat is, akik lélegeztetőgépen vannak? Néhány pirulával megelőzhető a kor.navírusos fertőzés.

És ha Szlovákiában lehet kapni, akkor nálunk miért nem? Ha van botrány, hogy Magyarország hogyan kezeli a kor.nav.rus mizériát, akkor ez a legnagyobb botrány. Nem beszélve arról, hogy attól mert valakit beoltanak, ettől nem lesz védett. Tehát nem igaz az, hogy az nem betegszik meg akit beoltanak vagyis hiába oltják be megbetegszik és nem védi attól sem meg az oltás, hogy másokat megfertőzőn. Na most ezek kapnak védettségi igazolványt, és abban a tudatban tengetik az életüket, hogy ők védve vannak. Tehát ezzel a védettségi őrülettel, azokat akarják eltiltani, korlátozni, akik egészségesek és egészségesen akarnak élni.

Ki felel azokért az életekért, amelyek megmenthetők lettek volna?



Hallgassátok meg Dr. Roberto Petrelli olasz orvos beszédét. Egy rendkívüli és hiánypótló felvétel!





Amit ma tapasztalhatunk bolygószinten ez egy teljesen alvilági irányítás! Ezt az alvilági entitást szolgálja ki a globális pénzhatalmi elit akiket háttérhatalomnak hívunk. A háttérhatalmat szolgálja ki az a politikai elit, akik eladták a lelküket. Ma nincs olyan meghatározó politikai elit, akik nincsenek a markukban ennek a pénzhatalmi háttérhatalomnak, akiknek az a céljuk, hogy különböző eszközökkel felszámolják a nemzetállamokat és létrehozzák a világkormányt egy diktatórikus rendszerben.


Azt ugye nem gondolja senki komolyan, hogy azok akik azért aggódnak mert túl sokan vagyunk, és folyamatosan az emberiség létszámának a csökkentéséről fecsegnek, hogy most ezek a vakcinájukkal megakarnak menteni bárkit ezen a bolygón?





A 24-ik órában vagyunk, hogy egységben kiálljuk magunkért, az életünkért, a jogainkért, a gyerekeink életéért és a Nemzetért! Részletek: https://www.napitema.com/2021/11/dr-pocs-alfred-ez-veg-tesztelnek.html