Header Ads Widget

Dr. Pócs Alfréd - Ez a vég! Tesztelnek bennünket és meg kell mutatni az összefogást a jelenleg zajló globális zsarnoki diktatúra ellen!







A háttérhatalmi elitnek és az őket kiszolgáló csatlós kormányoknak egyetlen közös ellensége van, és ez az EGYSÉGES NÉP! Ezért mindent megtesznek, hogy felszámolják jogainkat és totális ellenőrzés alá vonjanak mindenkit, aki él és mozog!





ITT AZ IGAZSÁG AZ OLTÁSOK HATÉKONYSÁGÁRÓL!


COVID KÖZPONT AZ OLTÁSRÓL!


https://vk.com/video644727407_456239102


Az eddig aránylag jólétben élő emberek, amit a semmiből előállított fedezetlen pénznek és hiteleknek köszönhettek, sokan még mindig abban a tévhitben élnek, hogy ami ma zajlik vírus őrület, korlátozások, kényszeroltások bolygószinten, ez csupán átmeneti állapot, és ha elfogadják ezeket a korlátozásokat és a rájuk kényszerített génterápiás oltásokat, akkor majd minden vissza fog állni a régi kerékvágásba. Sejtelmük sincs arról, hogy már soha nem lesz az a világ ami eddig volt! Jelenleg egy tudatosan megtervezett biológiai háború zajlik az egész emberiség ellen, az emberi jogok figyelembevétele nélkül!








Teljesen világos, hogy az országok vezetői, azt teszik amit a háttérhatalom diktál. A  háttérhatalom célja pedig a nemzetállamok felszámolása, és az egypólusú világrendszer létrehozása, vagyis a totális kontroll és diktatúra. Tervük megvalósításához, szükség van a gazdaság tönkretételére, ehhez használják a migrációs pusztítást (KALERGI TERV), és létre hoztak egy mesterségesen előállított vírust, amire lehet majd hivatkozni, amikor különböző korlátozásokkal, kényszeroltásokkal, tönkreteszik a gazdaságot és ezáltal az egész emberiséget.

A globális gazdasági összeomlás, egy soha nem látott mértékű munkanélküliséget, termékhiányt, brutális drágulásokat fog eredményezni, ami által emberek milliárdjai fognak meghalni, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva. Az oltások hosszútávú mellékhatásairól, amit senki nem ismer, nem is beszélve. Jelenleg az embereket kísérleti nyúlként használják. 





Világszerte kiépült FEMA táborok vannak, hogy akik nem hajlandók elfogatni pusztító diktatórikus terveiket, azokat elzárhassák.  Egy totális kontroll és diktatúra vár ránk, ha nem ébredünk, ha nem fogunk össze, és ha a háttérhatalom csicskáit támogatjuk, ahonnan nem lesz vissza út SENKINEK! Részletek




OSSZÁTOK MINÉL TÖBB EMBERREL!