Header Ads Widget

A 24-ik órában vagyunk, hogy egységben kiálljuk magunkért, az életünkért, a jogainkért, a gyerekeink életéért és a Nemzetért!




Jól látható, hogy az országok vezetői globális szinten végre fogják hajtani mindazt a pusztítást, amit a háttérhatalom diktál, az emberi jogok figyelembevétele nélkül. A háttérhatalom célja világos mint a nap! A nemzetállamok felszámolása, és az egypólusú világrendszer létrehozása, vagyis a totális kontroll és diktatúra. Tervük megvalósításához, szükség van a gazdaság tönkretételére, ehhez használják a migrációs pusztítást (KALERGI TERV), és a jelenleg zajló korlátozásokkal, kényszeroltásokkal, tönkreteszik a gazdaságot és ezáltal az egész emberiséget. A globális gazdasági összeomlás, egy soha nem látott mértékű munkanélküliséget, termékhiányt, brutális drágulásokat fog eredményezni, ami által emberek milliárdjai fognak meghalni. Az oltások hosszútávú mellékhatásairól, amit senki nem ismer, nem is beszélve. Az embereket kísérleti nyúlként használják. Minden pontosan úgy zajlik, ahogyan az a nagy könyvben meg van írva!



Rend-SzerVáltás-Alkotmányos Ellenállás

Az Alkotmányos Ellenállás felhívja minden Magyar figyelmét arra, hogy a kormány az intézkedéseivel és magatartásával intézményesíti a II. Világháború NÁCI ideológiáját! Álljunk ki mi is EGYSÉGBEN, EGY IDŐBEN, EGY HELYEN, Magunkért, az életünkért a jogainkért, a gyerekeink életéért és a Nemzetért !

Helyszín: Budapest Hősök tere - Időpont: 2021.11.19-20-21!



Tüntetést szervez az Alkotmánybíróság elé a Mi Hazánk Mozgalom is a Covid-oltások kötelezővé tétele ellen. 



"A dolgozó emberek zsarolása munkahelyük elvételével alkotmányellenes, ezért a tömeges alkotmányjogi panasz benyújtása érdekében alább közzétesszük a párt jogi kabinetjének beadványmintáját az érintettek számára.

Védettségi igazolvány nélkül is részt szabad venni tüntetésünkön, mert a gyülekezési jog hatálya alá tartozó rendezvényekre nem vonatkozik az 500 fős korlátozás." 







Az oltatlanoknak karanténba kell vonulniuk hétfőtől Szlovákiában Emellett bejelentették, hogy csak az mehet akárhová is, aki oltott. Részletek