Header Ads Widget

Újabb zárlat Ausztriában és a kötelező védőoltás már megállapított ténynek számít! Ez vár ránk is ha nem ébredünk!



Lezárás és kötelező védőoltás mindenkinek - Ausztria koronás fasizmust hirdet!

Az osztrák kormány megállapodott a tartományokkal a zárlatról és a MINDENKINEK kötelező védőoltásról - jelentette be Alexander Schallenberg (52, ÖVP) kancellár. A tilalom hétfőtől tíz napig lesz érvényben Ausztria egész területén, és legfeljebb tíz nappal meghosszabbítható. Az iskolák azonban nyitva maradnak.


A mindenki számára kötelező védőoltás 2022. február 1-jétől érvényes!


"Szembe kell néznünk a valósággal" - indokolta Schallenberg az oltás kötelezővé tételéről szóló döntést. "Az oltás radikális ellenzői és a hamis álhírek által felbujtva" túl kevesen oltatták be magukat - mondta Schallenberg. Majd különösen világossá válik: "Ez egy támadás az egészségügyi rendszerünk ellen.

Hónapokig tartó meggyőzés ellenére sem sikerült elég embert meggyőznünk arról, hogy beoltassák magukat. Az intézkedések növelték az oltási hajlandóságot, de nem kellő mértékben.

Nem akarunk ötödik hullámot, nem akarunk hatodik és hetedik hullámot."

Forrás

A rendőrség és a hadsereg a „szabadság és emberi méltóság” nevében megtagadja az egészségügyi zsarolást és 2021. november 20-án Bécsben csatlakoznak a kötelező elzárás elleni nagy demonstrációhoz.

Forrás


Rend-SzerVáltás-Alkotmányos Ellenállás

Az Alkotmányos Ellenállás felhívja minden Magyar figyelmét arra, hogy a kormány az intézkedéseivel és magatartásával intézményesíti a II. Világháború NÁCI ideológiáját! Álljunk ki mi is EGYSÉGBEN, EGY IDŐBEN EGY HELYEN, Magunkért, az életünkért a jogainkért, a gyerekeink életéért és a Nemzetért !





Tüntetést szervez az Alkotmánybíróság elé a Mi Hazánk Mozgalom is a Covid-oltások kötelezővé tétele ellen. 



"A dolgozó emberek zsarolása munkahelyük elvételével alkotmányellenes, ezért a tömeges alkotmányjogi panasz benyújtása érdekében alább közzétesszük a párt jogi kabinetjének beadványmintáját az érintettek számára.

Védettségi igazolvány nélkül is részt szabad venni tüntetésünkön, mert a gyülekezési jog hatálya alá tartozó rendezvényekre nem vonatkozik az 500 fős korlátozás."