Header Ads Widget

Prof. dr. Stefan Hockertz: A korona oltás egyértelműen génterápia! Videó




Dr. Stefan Hockertz 2003-tól 2004 végéig az Eppendorfi Egyetemi Orvosi Központ Kísérleti és Klinikai Toxikológiai Intézetének igazgatója és professzora volt. Ezt megelőzően a Fraunhofer Toxikológiai és Környezetgyógyászati ​​Intézet igazgatótanácsának tagja volt. Hamburg 1995 és 2002 között, 1986 és 2001 között pedig a hannoveri Fraunhofer Társaság kutatójaként dolgozott. Hockertz első tudományos szakképzettségét szakképzett biológusként 1985-ben szerezte meg. Prof. Stefan W. Hockertzet kinevezik "Eurotox regisztrált toxikológussá", valamint a gyógyszerekről szóló törvény 15.1. És 15.3. Hockertz dr. rer. nat. biológia szakon a Hannoveri Egyetemen, toxikológiai és farmakológiai habilitáció a Hamburgi Egyetemen és a molekuláris immunotoxikológia professzora a hamburgi Eppendorfi Orvosi Központban Ma az egyik vezető toxikológiai és farmakológiai technológiai tanácsadó cég, a tpi consult GmbH vezető partnere.

Ez az interjú, amelyet Eva Herman készített Stefan Hockertz professzortól, immunológustól és farmakológustól, a "Corona-válságról" és annak intézkedéseiről szóló robbanásveszélyes információkkal foglalkozik. Gyermekeink és serdülőink sorsa különösen fontos a kritikus tudós számára. Hogyan kezelhetik a szülők a legjobban a nehéz helyzetet annak érdekében, hogy megakadályozzák a fiatalok kárt?

Prof. Hockertz beszél a helytelen magatartásról és a politikai sorok felelőtlen döntéseiről is, és a jelenlegi oltási intézkedéseket példátlan emberi kísérletként írja le.

Hockertz a Generation Mask című könyvében elsősorban a döntéshozó szervek félelmével és pánikbetegségével foglalkozik. Inkább a lélek és a test megerősítésére és stabilizálására összpontosít.






A Twitteren a következőket írta:

A mostani történéseknek az alábbiak a következményei:
  1. Elkobozzák az emberek saját immunrendszerét.
  2. Helyette kaphat egy génterápiás kezelést, ami csak akkor működik, ha rendszeresen felveszik...
  3. Ez nem más, mint az immunrendszer átállítása tulajdonosi modellről előfizetéses modellre.
  4. Eddig az emberé volt, ha jól gondját viselte, jó eséllyel megvédte.
  5. Innentől az övéké, együtt kellene működni velük, szót kellene fogadni nekik, hogy továbbra is működjön???
Konklúzió:

Az emberek élete szőröstül-bőröstül a markukba került
Nagyon valószínű, hogy ez is benne van a pakliban..!