Header Ads Widget

Robert F. Kennedy jr.: „Bill Gates világuralomra törő, diktatórikus oltási terve“, többek között a Microsoft globális oltás-(azonosító) chip projekt-Videó



Robert F. Kennedy jr. egy kiemelkedő közszereplő, a környezetvédelem élharcosa, a Chilren's Health Defense alapítója. Ez a szervezet világszerte az emberek egészségének védelmén dolgozik. Legfontosabb küldetésük a gyermekbetegségek járványainak speciális stratégiákkal való megszüntetése. A szervezet ténylegesen hatékony védelmi intézkedéseket tesz, és elszámoltatja a felelősöket egészségügyi visszaélések esetén. Robert Kennedy fáradhatatlanul dolgozik az oltásokkal kapcsolatos felvilágosítás frontvonalán. Hozzászólásának összefoglalójában közelebbről megvizsgálja Bill Gates világratörő oltási tervét.

Bill Gates számára az oltások a jótékonyság stratégiai formái, amelyek az oltóanyagokkal kapcsolatos sokrétű bizniszét támogatják. Ide tartoznak a Microsoft globális oltás-(azonosító) chip projekt ellenőrzésével kapcsolatos erőfeszítései is, amely számára a globális egészségpolitika feletti diktatórikus ellenőrzést tenné lehetővé. Az, hogy Gates a vakcinákért bomlik, látszólag abból a meggyőződéséből fakad, hogy technológiával akarja megmenteni a világot. A gyermekbénulás felszámolásához szükséges 1,2 milliárd dollárhoz Gates – igérete szerint - 450 millió dollárral járul hozzá. Ezzel átvette az indiai Nemzeti Immunizációs Tanácsadó Csoport (NTAGI) irányítását. Az egymást átfedő immunizációs programok során az összes öt év alatti gyermeknek mintegy 50 adag polio vakcínát írtak fel kötelezően(!).

Most pedig az indiai orvosok a Gates-kampányt teszik felelőssé az általa kiváltott járvány miatt. A polio elleni oltás ugyan nem okozott gyermekbénulást, ám 2000 és 2017 között több mint 490 000 gyermeknél váltott ki akut petyhüdt bénulást (NPAFP). Az indiai kormány 2017-ben elutasította Gates oltási programját, és felszólította Gates-t, hogy oltási politikájával együtt hagyja el Indiát. Ennek eredményeként az NPAFP-megbetegedések száma rohamosan csökkent. Az Egészségügyi Világszervezet 2017-ben vonakodva ismerte be, hogy a globális polio-robbanás főként az oltásoktól származott. A legfélelmetesebb járványok Kongóban, a Fülöp-szigeteken és Afganisztánban mind az oltásokhoz kapcsolódnak. 2018-ig világszerte Gates(!) oltóanyagai okozták a gyermekbénulási esetek 70%-át.

2014-ben a Gates Alapítvány finanszírozta a GSK [GlaxoSmithKline] és a Merck által kifejlesztett kísérleti HPV oltások tesztelését, amelyeket távoli indiai tartományokban, 23.000 lányon végeztek el. Ezután közülük kb. 1200-an súlyos mellékhatásokat szenvedtek el, többek között autoimmun és termékenységi zavarokat. Hét lány meghalt. Az indiai kormány vizsgálata alapján a Gates által finanszírozott kutatókat súlyos etikai vétségekkel vádolják, mint például: a falvakban élő kiszolgáltatott lányokra gyakorolt nyomás, a szülők zaklatása, a beleegyezési nyilatkozatok hamisítása és az oltás által megbetegített lányok orvosi ellátásának megtagadása. Ez az ügy időközben az ország legfelsőbb bírósága elé jutott.

2010-ben a Gates Alapítvány egy olyan GSK malária-oltóanyag kísérletet finanszírozott, amely 151 afrikai kisgyermeket ölt meg, és súlyos mellékhatásokat, mint például bénulást, görcs- és lázrohamokat okozott.

Az 5.049 beoltott gyermek közül 1048 betegedett meg.

A Gates által 2002-ben fekete Afrikában végrehajtott MenAfriVac kampány során Gates emberei afrikai gyermekek ezreit kényszerítették meningitis (agyhártyagyulladás) elleni oltásra. Ennek eredményeként közel 500 gyermek bénult meg. Emiatt a dél-afrikai újságok panaszt emeltek, így: „A gyógyszergyártók kisérleti nyulai vagyunk.” Nelson Mandela volt vezető közgazdásza, Patrick Bond professzor Gates filantropikus („jótékonysági”) üzelmeit nem csupán erkölcstelennek, hanem „gátlástalannak és lelkiismeretlennek” nevezte.

2010-ben Gates 10 milliárd dollárt adott a WHO-nak, mondván: „Ezt az évtizedet az oltás évtizedévé kell tennünk.” Egy hónappal később Gates egy „Ted Talk” innovációs konferencián a kaliforniai Monterey-ben nyíltan kijelentette, hogy az új oltóanyagok "csökkenthetik a népességet".

2014-ben a kenyai Katolikus Orvosi Szövetség azzal vádolta a WHO-t, hogy egy hamis tetanusz-oltási kampánnyal kenyai nők millióit akaratuk ellenére vegyileg sterilizáltak. Független laboratóriumok felfedezték, hogy minden megvizsgált oltóanyagban terméketlenséget okozó hatóanyag volt. A WHO ezt a vádat eredetileg elutasította, de végülis be kellett ismernie, hogy több mint egy évtizedet fordítottak sterilizáló oltások fejlesztésére. Tanzánia, Nicaragua, Mexikó és a Fülöp-szigetek is hasonló vádat emelt. Mogensen és mások 2017. évi tanulmánya megállapította, hogy a WHO használatban levő diftéria-tetanusz-szamárköhögés (DTP) oltása több embert öl meg Afrikában, mint maga a betegség, habár úgy tüntetik fel, mintha annak megakadályozására szolgálna. A beoltott lányok halálozási aránya tízszer magasabb volt, mint a be nem oltott gyermekeké. A WHO megtagadja az afrikai gyermekek millióira évente rákényszerített halálos oltóanyag forgalomból való kivonását. Közegészségügyi tisztségviselők szerte a világon azzal vádolják Gates-t, hogy azáltal befolyásolja a WHO ügymenetét, hogy eltéríti azt olyan projektektől, amelyek bizonyíthatóan megfékezik a fertőző betegségeket – mint a tiszta víz, higiénia, táplálkozás és gazdasági fejlődés. 

A Gates Alapítvány 5 milliárd dolláros költségvetéséből csak körülbelül 650 millió dollárt fordít ezekre a területekre. A globális egészségügy képviselől szerint Gates azzal a személyes filozófiájával, miszerint jó egészség csak az injekcióból jön, visszaélt a WHO erőforrásaival. Gates az általa „jótékonyságnak” álcázott eljárásmódját nemcsak a WHO, az UNICEF, a GAVI oltási szövetség és a PATH Alapítvány ellenőrzésére használja. Mindezen túl egy magán gyógyszeripari céget támogat, amely oltóanyagokat állít elő. Ezen felül 50 millió dollárt adományoz további 12 gyógyszeripari cégnek a koronavírus-oltás fejlesztésének meggyorsítása érdekében. Legutóbbi sajtófellépéseinél úgy tűnt, hogy Gates nagyon magabiztos abban, hogy a jelenlegi Covid-19 válság lehetővé teszi számára, hogy ne csak az amerikai gyermekekre, hanem az egész világ lakosságára rákényszerítse diktatórikus oltási programját.




Oszd meg minél több emberrel!