Header Ads Widget

Meddig lehet korlátozni, félelemben és hazugságban tartani az embereket?



Úgy tűnik, hogy az emberek többségét sikerült, annyira a félelem szintjére süllyeszteni, hogy  behúzzák, fülüket, farkukat, és mindent elfogadnak megkérdőjelezés nélkül. 

Ahhoz, hogy felismerj dolgokat, és elkerüld a csalódásokat, néhány alapvető ismeretre van szükséged, a hatalom működéséről, MERT SEMMI NEM AZ AMINEK LÁTSZIK! 

Azt kellene végre felfogni, hogy minden bejelentés és intézkedés amit megtesznek a hatalomban lévő politikusok, az nem az ők fejükből pattan ki, mert ők csupán bábuk, végrehajtok, mint minden vezető politikus a világon, ahol ezt az áldemokráciát működtetik.

Tehát minden átverés a nagy bejelentésekkel szokott kezdődni, ami úgy van tálalva, hogy ez az emberekért van! Például, amikor egy miniszterelnök bejelentést tesz, ami meghatározza az emberek és  az ország sorsát, mint most ezzel az o.tá.i őrülettel kapcsolatosan, akkor jobb ha tudod, hogy ez nem a saját kútfejéből pattant ki, hanem teljesíti azt, amit a pénzhatalom diktál, és hogy mit diktál, ezek az információk előled el vannak zárva, mert a megbeszélések nem publikusak! 

Amit te láthatsz, hallhatsz az nem más, mint akit és amit a pénzhatalmi elit eléd rak. Ezért van az is, hogy például a Face...n, letiltanak mindent és mindenkit, aki és ami a háttérhatalom kitűzött terveit, pontosabban pusztítását próbálja feltárni vagy megakadályozni. Innentől kezdve, nem nehéz kitalálni, hogy kit szolgál a FACE...És te elhiszed, hogy van szólásszabadság? Persze van minden egyébre, hiszen meg vagy fosztva mindentől, ami árthatna nekik.

A lényeg, hogy minden meghatározó politikus és pártja valamilyen pénzhatalmi elitet szolgál, olyan nem létezik, hogy nem, FELEJTSD EL! És mivel ők támogatják a különböző pártokat, ezért ha hatalomra kerülnek, akkor onnantól kezdve, teljesíteni kell amit a pénzhatalom diktál.

Nincs vissza pofázás, mert a politikusok zsarolhatók, mert úgy ahogyan hatalomra segítik őket, ugyan úgy le is tudják járatni, hiszen a média is a kezükben van, így minden esetben kivétel nélkül a háttérhatalom érdekei érvényesülnek, neked meg fájni fognak különböző törvények, intézkedések és fogalmad sincs arról, hogy miért van az, hogy amikor elmentél szavazni, akkor nem ezt ígértek. ÍGY VAGY ÁTVERVE!

Tehát amíg nem látunk a dolgok mögé és nem ismerjük kik az okozók, kik diktálnak a politikusainknak, addig csak szidjuk egymást mint a bokrot, és soha az életben nem lesz, sem összetartás, sem változás, semmilyen területen és mindig a háttérhatalmi törekvések fognak megvalósulni, ami FÁJNI FOG.

Ha te ezt nem így tudod, vagy nem így látod,  akkor egyrészt óriási vakságban tengeted az életed, mert nem tudod, hogy agymosva vagy, másrészt meg ha tetszik neked, ha nem, a háttérhatalmi elit érdekei érvényesülnek, aminek semmi köze, sem a népakarathoz, sem a demokráciához.

Tehát amikor legközelebb szavazni mész, és jót akarsz tenni magadnak és ennek az országnak, akkor ismerned kell, hogy melyik pártok mögött kik állnak. Ezzel kapcsolatban itt találsz további információkat: https://www.napitema.com/2021/06/ennek-partok-nem-fognak-orulni-amikor.html


https://twitter.com/nszrt/status/1406144175125319681?s=20