Header Ads Widget

A Pfizer 75 millió dollárt fizet a nigériai gyermekek drogtesztjeiért! A BioNTech Pfizer gén-alapú Covid-19 elleni védőoltása teljes jóváhagyást kapott



A PFIZER 75 millió dolláros megállapodást írt alá Nigériával, hogy rendezze azokat a vádakat, amelyek szerint a gyógyszergyártó cég illegálisan tesztelt gyógyszert gyermekeken egy 1996 -os agyhártyagyulladás -járvány idején.

A nigériai hatóságok szerint a Pfizer Trovan antibiotikum -tesztje 11 gyermeket ölt meg, és több rokkantot eredményezett. A Pfizer szerint a halálesetek és sérülések agyhártyagyulladás következményei.

A Kano állam ügyvédje, ahol a vádakat emelték, azt mondta, hogy az egyezség sokáig várat magára, de üdvözlendő, mert ezzel rekordot döntött a Pfizer bűnösségéről.

Az embereket és szervezeteket felelősségre lehet vonni és ki kell vonni viselkedésük következményeiért, ???? - mondta Babatunde Irukera ügyvéd. Az emberek szerte a világon nem különböznek egymástól, és mindig azonos szintű védelmet kell kapniuk.



A BioNTech Pfizer gén-alapú Covid-19 elleni védőoltása az Egyesült Államokban teljes jóváhagyást kapott az első ilyen jellegű oltásként (https://www.cnbc.com/2021/08/23/fda-pfizer-biontech-covid- vakcina) -nyer-teljes jóváhagyás-elszámolás-útvonal-mandátumokhoz.html).

A szérum vészhelyzete ezzel megszűnik.

Ez számos területen megnyitja a kaput a kötelező oltás előtt. Az FDA döntése mindössze 3 hónappal a Pfizer teljes engedélyezési kérelme után, és kilenc hónappal azután kapott sürgősségi engedélyt, mint az első Covid-19 vakcina.
• A Pfizer BioNTech Covid oltás teljes mértékben engedélyezett az Egyesült Államokban
• Csak kilenc hónappal a vészhelyzet után rendben
• A génalapú kezelés széles körű kötelezettsége várható
• Harmadik oltás szeptember végétől
• Az oltás egyre brutálisabb
• Az EU hamarosan követi a példáját
https://www.wochenblick.at/gruenes-licht-fuer-breite-impfpflicht-us-vollzulassung-fuer-pfizer-vakzin/