Header Ads Widget

Második holokauszt? Annak érdekében, hogy „életeket menthessünk”, sokaknak meg kell halniuk.



A CDC covid táborai nem tervezik az egészséges emberek távozását. Nagyon világos minta kezd kialakulni az amerikai kormány Wuhani koronavírus (Covid-19) napirendjén. Láttuk ezt a mintát korábban is, talán legutóbb a második világháborúval és a hírhedt koncentrációs táborokkal, ahová a „tisztátalanokat” „fertőtlenítésre” küldték.

Ezúttal egy ijesztő kínai vírus (vagy Fort Detrick?) Az ürügy arra, hogy a „veszélyeseket” az internáló létesítményekbe szállítsák, ahol „megtisztulhatnak” a vírustól, és visszaengedhetik őket a társadalomba - vagy mégsem?? A CDC „ideiglenes” terve, amint arról beszámoltunk , magában foglalja az egyének áthelyezését és elszigetelését, hogy állítólag „megállítsák” a Fauci -influenzát. Ez kísértetiesen hasonlít a harmincas évekbeli náci propagandára. A terv szerint a környéken és a táborokban belül szétválasztják a gyerekeket és a nemeket. Egy dolog, ami szembeötlően hiányzik ebből a tervből, az egészséges emberek kilépése; még csak nem is említik. "

Annak érdekében, hogy „életeket menthessünk”, sokaknak meg kell halniuk

A CDC tudja, hogy kit kell elfogni és elvinni az egyik „zöld zónába”, az a kapcsolatkövető alkalmazások használatával, amelyek operációs platformjai már telepítve vannak az emberek „okos” telefonjaira.

A kormány meghatározza, ki „tiszta” és ki „tisztátalan”, és ennek megfelelően cselekszik. Ezzel jön a hírhedt „Great Reset”, ahogy azt a Világgazdasági Fórum (WEF) elnöke, Klaus Schwab tervezte. A világ már az összeomlás szélén áll, így az időzítés tökéletes a harmadik világháborúhoz, majdnem úgy, ahogy végig tervezték. Ahogy a dominók gyors egymásutánban csökkennek, még világosabbá válik, mennyire komoly ez az egész - de ekkor már késő lesz tenni ellene.

Forrás: https://www.naturalnews.com/2021-08-18-second-holocaust-cdc-covid-camps-no-leaving.html


Könnyedén, lazán hazudni! 🤮 

Van még aki hisz nekik? Dr. Fauci szerint 2022 tavaszán a dolgok „újra normalizálódhatnak”, ha mindenki oltást kap.






 KAPCSOLÓDÓ CIKK 

Totális kontroll és könyörtelen világ elé nézünk. Videók https://www.napitema.com/2021/08/az-eu-atfogo-vagyonnyilvantartast.html