Header Ads Widget

Totális kontroll és könyörtelen világ elé nézünk. Semmi tulajdonod nem lesz, és boldog leszel! Az EU átfogó vagyonnyilvántartást szeretne! Videók


A nagy átverés időszakát éljük és senki nem beszél arról, hogy ez a "GREAT RESET " álomvilág amivel etetik az embereket, ahol minden kényelmet megkapunk majd, beleértve az alapjövedelmet is, PERSZE HA BE LESZÜNK OLTVA, HOGY BIOROBOTKÉNT HASZNÁLJANAK, és ahol minden tökéletes lesz a technikai fejlődésnek köszönhetően, ez nem a jelenlegi 8 milliárd embernek lett kitalálva és nem a vakcinázások után megmaradt biorobot, rabszolga társadalomnak!

Ez a szép új világ egy brutális hazugságra épül, emberek ezrei, százezrei, milliói nélkülöznek vagy halnak éhen most is, és senki nem segít rajtuk! Sőt a gazdaságot is tudatosan előre megfontolt szándékkal teszik tönkre. Tisztában kell lenni mindenkinek azzal a ténnyel, hogy ez a lelketlen háttérhatalmi elit, senkit nem akar megmenteni, sem a vakcinájukkal, sem a pénzükkel, sem a programjukkal! Akit meg akarnak menteni az saját maguk és az őket kiszolgáló rabszolga társadalom, és nincs szükségük 8 milliárd emberre, csupán 500 millióra!

Szép lassan megfosztanak mindentől, a szabadságunktól, az egészségünktől, a jogainktól, a gyülekezési és szerveződési lehetőségektől, az élettől és mindentől, ha nem lépünk fel egységesen bolygószinten ellene.

Aki a mai helyzetben tétlenül marad, elfogad minden oltási kényszert és gazdasági és társadalmi korlátokat, és nem tömörül szervezői csoportokhoz, hanem mindenkitől leválasztva továbbra is pártok támogatásában gondolkodik, az hozzásegíti a törvények fölött álló globális pénzhatalmat, és az őket kiszolgáló politikai elitet az emberiség totális megnyomorításához és pusztításához, ahogy az a nagykönyvben meg van írva és ahonnan nem lesz vissza út SENKINEK!

Jól látható és tapasztalható, hogy a politikai elit minden pusztító tervet végrehajt amit a háttérhatalom diktál, mert eladták a lelküket, és zsarolhatók. Innen nincs kiszállás mert a háttérhatalomnak meg van minden eszköze, hogy bárkit, bármikor tönkre tegyenek, lejárassanak vagy kiiktassanak, lásd John Kennedy esetét. 

A lényeg, hogy ebben az ÁLDEMOKRÁCIÁBAN, mindig a háttérhatalom érdekei valósulnak meg és nem az, amit a bábkormányok ígérgetnek és hazudoznak az embereknek. Ez azt jelenti, hogy a jelenlegi politikai rendszer, nem alkalmas az emberek érdekeinek az érvényesítésére, mert mindig azok akarata érvényesül, akiket SENKI NEM VÁLASZTOTT MEG, és akiknek célja nem azonos az emberek érdekeivel, mert csak így tudják megtartani a mindenek fölött álló hatalmukat.


KÖNYÖRTELEN VILÁG ELÉ NÉZÜNK, HA NEM ÉBREDÜNK!




Svájcban országszerte több nagyvárosban is kiterjedt plakátkampányt szerveztek az 5G és a Great Reset ellen!




Az EU átfogó vagyonnyilvántartást szeretne. Lehetővé kell tenni az összes forrás és adatbázis összekapcsolását egymással.

Az EU megvizsgálja az információgyűjtés lehetőségeit az átfogó vagyonnyilvántartás létrehozása érdekében. Minden információt meg kell adni az ingatlantulajdon különböző forrásairól - beleértve a műalkotásokat és az aranyat is.

A vagyonnyilvántartást ezután be kell építeni egy „ jövőbeli politikai kezdeményezésbe” - áll a pályázati szövegben.

Forrás


Lloyds azt tervezi, hogy az Egyesült Királyság egyik legnagyobb földesura lesz, mivel a következő évtizedben 50 000 lakást szeretne vásárolni.

A banki óriás a bérlőket bérleti díjként terheli magántulajdonosként a nemrégiben piacra dobott Citra Living márkanév alatt.

A Financial Times, amely először számolt be a történetről, közölte , hogy a bank célja 10 000 lakás megvásárlása 2025 végéig.

A Lloyds jelenleg a legnagyobb jelzálog -hitelező az Egyesült Királyságban, közel minden negyedik lakáshitelt nyújt.


Forrás



Kövesd nyomon a legfrissebb bejegyzéseket és oszd meg másokkal is!