Header Ads Widget

PCR tesztelni fogják a babát, ha megszületett, mivel már nem az ön tulajdona. Videó

 



Az NHS ápolók azt mondják a várandós anyának, hogy "PCR tesztelni fogják a babáját, ha megszületett, mivel már nem az ő tulajdona", amikor nem a hasában van.

Egy kórházban szülésre váró várandós anya élettársa által rögzített videó került nyilvánosságra, amelyen az NHS ápolónői zaklatják az anyát, hogy járuljon hozzá ahhoz, hogy a baba megszületése után Covid-19 PCR-tesztet végezzenek.

A várandós anyának, akit láthatóan megvisel a kérés, az NHS ápolónői azt mondják, hogy a PCR-tesztet a babán fogják elvégezni, mivel az már nem az anya tulajdona, ha nem a hasában van.

A tolakodó PCR-teszt során egy kenetet dugnak az orrba, amennyire csak emberileg lehetséges, és ez egy rendkívül kellemetlen eljárás felnőttek számára, nemhogy újszülöttek számára.

A videót alább teljes terjedelmében megtekintheti...





Ezek határoznak sorsodról! Megmondják, mikor hová mehetsz, mit ehetsz, mikor hordj maszkot, és főleg oltass‼️


Az Egészségügyi Világszervezet (World Health Organization, WHO) az Egyesült Nemzetek Szervezetének egyik szervezete, a nemzetközi közegészségügy koordináló hatóságaként működik. Székhelye a svájci Genf városban található. Főigazgatója Tedrosz Adhanom, Etiópiából, (2017. január 1-től) Ő az egészségügyi rendelkezések elrendelője. Ha erről a képről nem lenne tiszta a kép róla, az alábbi videóban megtudhatod, hogy ki is ő valójában. Nem is lenne vele gond, hiszen az irányultság magánügy, de van az a határ, ami alá nem kéne csúszni vezető pozícióban!











Szép lassan megfosztanak mindentől, a szabadságunktól, az egészségünktől, a jogainktól, a gyülekezési és szerveződési lehetőségektől, az élettől és mindentől.

Aki a mai helyzetben tétlenül marad, elfogad minden oltási kényszert és gazdasági és társadalmi korlátokat, és nem tömörül szervezői csoportokhoz, hanem mindenkitől leválasztva továbbra is pártok támogatásában gondolkodik, az hozzásegíti a törvények fölött álló globális pénzhatalmat, és az őket kiszolgáló politikai elitet az emberiség totális megnyomorításához és pusztításához, ahonnan nem lesz vissza út SENKINEK!

Jól látható és tapasztalható, hogy a politikai elit minden pusztító tervet végrehajt amit a háttérhatalom diktál, mert eladták a lelküket, és zsarolhatók. Innen nincs kiszállás mert a háttérhatalomnak meg van minden eszköze, hogy bárkit tönkre tegyenek, lejárassanak vagy kiiktassanak, lásd John Fitzgerald Kennedy esetét. 

Tehát ebben az ÁLDEMOKRÁCIÁBAN, mindig a háttérhatalom érdekei valósulnak meg és nem az, amit a bábkormányok ígérgetnek és hazudoznak az embereknek. Ez azt jelenti, hogy a jelenlegi politikai rendszer, nem alkalmas az emberek érdekeinek az érvényesítésére, mert mindig azok akarata érvényesül, akiket SENKI NEM VÁLASZTOTT MEG, és akiknek célja nem azonos az emberek érdekeivel, mert csak így tudják megtartani a mindenek fölött álló hatalmukat.


PCR TESZTEK ÉS A VAKCINÁK VESZÉLYEI!