Header Ads Widget

Az oltásoknak SOHA nem lesz vége, nem fognak leállni! ÉBREDJ FEL! A vakcinázott egészségügyi dolgozók 251-szer magasabb arányban hordozzák a vírust!


Amíg a háttárhatalom el nem éri a végső célját, addig nem fognak leállni ezzel az ember, élet és Isten ellenes kényszeroltásokkal! Ez azt jelenti, hogy amíg létre nem hozzák az oltásokkal a brutális népességcsökkentést és a totális engedelmes, biorobot, rabszolga társadalmat, addig nem fognak leállni.

Izraeli miniszterelnök beszéde - 2021.08.23.

"Emberek, akik két oltással járkálnak, nem értik meg, hogy az oltás hatása elmúlt. Fel kell venniük a harmadik oltást, hogy védettek legyenek!"

Ha két oltás nem védte meg, a harmadik vagy a 13-ik megvédi?





Gerhard Wisnewski író, újságíró, filmszerző: A teljesen értelmetlen és egymásnak ellentmondó intézkedések mögött egy borzalmas tervszerű módszer húzódik meg. Nevezetesen egy kidolgozott KÍNZÁSI MÓDSZER!





A teljesen vakcinázott egészségügyi dolgozók 251-szer magasabb arányban hordozzák a vírust, és veszélyt jelentenek a vakcinázatlan betegekre és alkalmazottakra.
A tekintélyes Oxfordi Egyetemi Klinikai Kutatócsoport úttörő, előzetes kiadása, amely augusztus 10-én jelent meg a Lancetben, riasztó eredményeket tartalmaz.

A tanulmány megállapította, hogy a vakcinázott emberek 251-szer magasabb COVID-19-vírussal-terheléssel rendelkeznek az orrüregben, mint azok, akiket nem oltottak be.
Míg az oltás esetlegesen enyhítheti a fertőzés tüneteit, közben lehetővé teszi, hogy az oltottak szokatlanul magas vírusterhelést hordozzanak anélkül, hogy először megbetegednének, és potenciálisan tünetmentes szuper-terjesztőkké válhatnak.

Ez a jelenség lehet az oka az oltás utáni sokkoló vírus-kitöréseknek az erősen oltott populációkban világszerte, lásd Izrael példáját.
A tanulmány szerzői szigorúan ellenőrzött klinikai körülmények között mutatták ki, hogy a vakcinák nem működnek és a vírus terjesztését nem tudják megállítani.





Totális kontroll és könyörtelen világ elé nézünk, ha nem ébredünk! Videók és további részletek: https://www.napitema.com/2021/08/az-eu-atfogo-vagyonnyilvantartast.html