Header Ads Widget

Eddig megvalósult jóslatok és ami ezután lesz! Videó




MI FOG TÖRTÉNNI AZ ELKÖVETKEZENDŐ FÉLÉV EGY ÉV SORÁN!

Az elkövetkezendő időszak a világon mindenhol, a felkelések, és a katonai diktatúra bevezetésének korszaka lesz. Lesznek olyan országok ahol keresztül tudják vinni, és lesznek ahol nem.

Magyarországon is megpróbálják, hiszen az előkészületek már megtörténtek. A magyar hadsereg legfelsőbb szintű vezetését eltávolították helyéről és helyébe új vezérkar jött, amely már tárgyalt is az Izraeli vezérkari főnökkel.

Tehát láthatjuk, hogy a készülődés folyamatban van a katonai diktatúra bevezetésére.

A nagy kiugrásra mindig akkor van lehetőség, amikor elő van készítve a terep vagyis az, amiről az emberek álmodnak, hogy beköszöntsön egy aranykor,  annak kell legyen egy szellemi ideológiai alapja, egy előkészített rendszere, amelyre rá lehet lépni.

Amint láthatjuk a környékbeli országokban, igazából csak valami ellen protestálnak és nem valami mellett lépnek fel.

Magyarország lesz az első olyan nemzet, első olyan ország, amelyik nem valami ellen, hanem valamiért fog fellépni és összefogni.

A magyar nemzet kivételezett helyzetben van, kivételezett szerepet kapott a világon, mégpedig azt, hogy példaként, fáklyaként világítson a többi nemzetek számára.

Ahhoz, hogy ez a fajta áttörés megtörténjen, nyilván amorális lépés is megfogja előzni, hiszen nálunk sem kerülhető el, az a fajta tisztogatás, amelynek meg kell előznie a rendrakást ........

Ahhoz, hogy egy társadalomban rendet lehessen csinálni, a feje tetejére kell állítani a jelenlegi rendszert, és ami fölösleges azt ki kell dobni. Politikai szinten ez nemsokára meg fog történni.

Az a spirituális, szakrális harc, ami a világban zajlik,  annak Magyarország egy kiemelt hadszíntere.......

A Talmudista elképzelés eluralta a világot, és ennek köszönhető ez a beteges, rákszerű kapitalista életvitel és életfelfogás, amely felemészti az erőforrásokat.

Két tábor van alapvetően most Magyarországon,  a cionista és globalista elveket valló vonulatokra vonatkozik. Tehát mi most ennek a belháborúnak vagyunk  az elszenvedői...... 

A cionizmus már Izraelben veszített, átvonultak Kelet-Európába Magyarországi központtal, de most nagyon úgy néz ki, hogy rövid időn belül, itt is elveszítik az állásaikat, és ezzel együtt a magyar regnáló kormánynak is leáldozott. 

Magyarországon a DK ÉS A MOMENTUM, amely a legmarkásabban képviseli a globalista erők csoportosulását.  

A jelenlegi rendszert a rezsim saját emberei fogják megdönteni.

Magyarország lesz az első olyan ország, ahol az oltottak ki fognak állni az oltatlanok jogaiért, mert az oltottak egy része meg lett zsarolva, hogy elveszítik a munkájukat, adott esetben nem mehettek olyan helyekre ahová szerettek volna és amikor rá jönnek, hogy ők most halálos veszélyben vannak, akkor rájönnek arra, hogy a magyar nemzet végleges kipusztítására kerülne sor, hogyha az ország másik részét a jelenleg oltatlan részét is beoltanák........



 




 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK 


Isten irgalmasságáról nevezett Mária Svédországban élő hölgy, aki már régóta beszélget a jó Istennel, már 2010 ben beszélt az óltásokról! Részletek