Header Ads Widget

ÉBRESZTŐ! Egy boncolás szerint egy betegnél, aki a halálos betegség elleni immunizálás után meghalt, magas volt a tüskefehérjék szintje.






A COVID-19 haláleset első ízben elvégzett poszt mortem vizsgálata komoly kérdéseket vetett fel a Pfizer/BioNTech vakcina hatékonyságával kapcsolatban. Új bizonyítékokat tárt fel a vírus gyorsabb terjedéséről az immunizált betegekben. Az International Journal of Infectious Diseases című folyóiratban megjelent tudományos cikk azt mutatja, hogy a 86 éves ápoló otthon lakója egyetlen adag SARS-CoV-2 vakcinát kapott. Négy hét múlva meghalt.

A patológusok vírusos ribonukleinsavat (RNS) fedeztek fel az alany testének minden létfontosságú szervében.

2021. január 9-én a férfi lipid nanorészecskékből álló, nukleoziddal módosított BNT162b2 RNS vakcinát kapott 30 mikrogrammos adagban.

A 18. napon súlyosbított hasmenés miatt kórházba került. Mivel nem mutatta a COVID-19 klinikai tüneteit, az elkülönítés meghatározott körülmények között nem történt meg. A laboratóriumi vizsgálatok hipokróm anaemiát és emelkedett kreatininszintet mutattak ki.

A beteg végül a 25. napon pozitívnak bizonyult a COVID-19-ben, valószínűleg egy fertőzött betegtől, aki megosztotta a kórházi szobáját. A Humans Are Free szerint másnap vese- és légzési elégtelenségben halt meg .

A kutatók arról számoltak be, hogy a beteg tüdejében, veséjében, nyelvében, légcsövében, kisagyában és szívizomban mind magas volt az RNS -szint. A COVID-19 vakcina immunválaszt váltott ki, de nem akadályozta meg a vírus terjedését a beteg testében.

„Az mRNS-vakcinával rendelkező páciens boncolási esettanulmányunk eredményei megerősítik azt a nézetet, hogy az első SARS-CoV-2 elleni oltási dózissal immunogenitás már indukálható, miközben a steril immunitás nincs megfelelően kifejlesztve”.

FORRÁS


Az alábbi cikk pásztázó elektron mikroszkópos képekkel mutatja be a tüskefehérje egyes alegységeinek sejtek felületén kifejtett pusztító hatását! Érdemes guglizni a képek magyarázó szövegét is!




Reprezentatív pásztázó elektronmikroszkópos felvételek egészséges kontroll teljes vérről (WB), tüskefehérjével és anélkül. A és B) Egészséges fehérvérsejtek, nyilak a normál eritrocita -ultrastruktúrát jelzik. C-H) Egészséges fehérvérsejtek, amelyek ki vannak téve a tüskefehérjéknek (1 ng mL-1 végső koncentráció), C és D) az aktivált vérlemezkéket jelölik (nyíl), E és F) a spontán kialakult fibrinhálózatot, valamint G és H) rendellenes lerakódások, amelyek amiloid jellegűek (nyilak) (Méretarányok: E: 20μm; A: 10μm; F és G: 5μm; H: 2μm; C: 1μm; B és D: 500nm).


FORRÁS


A tizenéves fiúk 14 -szer nagyobb valószínűséggel tapasztalnak ritka szívgyulladást a COVID -19 elleni oltás után, mint a lányok - de ritkán igényelnek intenzív ellátást vagy meghalnak, állítja egy tanulmány.


FORRÁS



 SÜRGŐS FELHÍVÁS!  


Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat, információkat családtagjaik és ismerőseik között akár emailben is, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Reiner Fuellmich világosan elmagyarázza, hogy mostanra már mindenkinek tisztában kell lenni azzal, hogy mindez soha nem a vírusról szólt. Soha nem az egészségről szólt. Sokkal inkább arról szólt, hogy mindent elvegyenek tőlünk, hogy függjünk tőlük. Továbbá a népességszám csökkentéséről és a túlélők teljes ellenőrzés alá vonásáról. Csak 0,000001% az arányuk a lakosság számához képest, de a pénzt a politikusok, orvosok és a kórházi személyzet megzsarolására használják, és arra, hogy pszichológiai tesztek segítségével manipulálják és fenyegessék az embereket.

Gyorsan akarják véghezvinni, ezért követnek el olyan sok hibát, és azért nem alakulnak jól a dolgok számukra, mert egyre több ember tesz fel kérdéseket. Néhány bírósági csatát már megnyertünk, és a jövőben még többet fogunk megnyerni.






 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK