Header Ads Widget

Hogyan készíti elő a háttérhatalom a törvénytelen és igazságtalan népességcsökkentést és eugenetikát. Videó

 



 A NÉPESSÉGCSÖKKENTÉS ÚJ FORMÁJA! 

EZT A VIDEÓT LÁTNOD KELL!


Tegyél félre mindent néhány percre a saját érdekedben, és nézd végig az alábbi videót! Sajnos a többségi társadalomnak halvány fogalmuk sincs arról, hogy a világ sorsa az nem az országok vezetőitől függ, mert ők is csak bábok, kiszolgálók, végrehajtók, mert eladták a lelküket, hanem attól az alvilági entitás által vezérelt pszichopatáktól függ az életünk, akik generációkról, generációkra az emberiség kiirtásában érdekeltek, AMIT KŐBE IS VÉSTEK.


A VÉGIDŐKET ÉLJÜK!




"Manapság tanúi vagyunk annak, hogy az emberek a világ minden táján részt vesznek a választott kormányokkal folytatott összeesküvésben, hogy együttműködésükkel, támogatásukkal, közömbösségükkel és különösen hallgatásukkal eltüntessék a földszínéről a társadalom nagy részét.

A cél eléréséhez használt eszköz egy mérgező, kísérleti méreg, amely megváltoztatja az elmét, megváltoztatja a géneket, és amelyet nem teszteltek - az úgynevezett Covid-19  "vakcina", a legújabb tömegpusztító fegyver.

Más szóval a csapdát kihelyezték és tekintettel a lakosság meggyengített általános egészségügyi és immunitási állapotára, a halálos vakcina lesz az indokolatlan halálozások kiváltója ahogy azt azok szeretnék, akik meg akarják szerezni a hatalmat a bolygón.

Természetesen mindent egy "vírusnak" tulajdonítanak majd, de nem a politikai osztály a pozícióban lévő orvosi réteg és a média által szajkózott hamis Covid - törzs, hanem a hamis "Covid-19" tévesen "mutánsvariásoknak" nevezett, mesterségesen előállított új törzseit okolják majd.

Ahogy egyre több és több ember áll be a sorba, hogy megkapja ezt a halálos mérgező injekciót, a halálozási szám egyre magasabb lesz. 

A kormány, összes végrehajtója, a pozícióban lévő orvosok, a gyógyszeripari kartellek és a főbb médiaorgánumok a hibásak, de mindannyian hibásak vagyunk, akik önként átruháztuk rájuk a hatalmat, amelyet most nem vagyunk hajlandóak visszavenni tőlük.

Ellenállás és szembeszegülés nélkül az eljövendő mészárlás bűne mindazok fejére száll majd, akik tétlenül nézték az eseményeket és hagyták, hogy ez megtörténjen anélkül, hogy nemet mondtak volna. Háború folyik a nép ellen.

A tömegek engedelmességre bírásának választott eszköze egy Covid-19 nevű hazugság, és a tömegpusztító fegyver, amelyet milliók halálának előidézésére használnak, a "Covid-vakcina".

Ha szeretik családjukat, a szabadságot és az életet, tagadják meg a maszkviselést, tagadják meg az állam minden utasítását, és tagadják meg a helytelenül "vakcinának" nevezett gyilkos injekció beadását."


Cary D. Barnett

Amerikai író és pénzügyi tanácsadó


https://twitter.com/nszrt/status/1418591861476896770?s=20



Kövesd nyomon a legfrissebb bejegyzéseket!


Oszd meg minél több emberrel!