Header Ads Widget

Világszerte a kórházak tele vannak "teljesen oltott" betegekkel, mivel az injekciók gyorsan elterjesztik az új "variánsokat"!



Akárcsak a spanyolnátha esetében. Világszerte a kórházak tele vannak "teljesen oltott" betegekkel, mivel az injekciók gyorsan elterjesztik az új "variánsokat". Forrás 

Veseelégtelenség és allergiás reakciók: az mRNS oltások újonnan felfedezett mellékhatásai!

Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) bejelentette, hogy a Pfizer és a Moderna mRNS vakcinák három új lehetséges mellékhatását vizsgálja. Ezek a veseelégtelenség és a bőr allergiás sokkreakciói. Forrás


Nálunk életbe lépett az oltatlan betegek ellátását korlátozó rendelet! Ezt úgy hívják zsarolás, megfélemlítés és diktatúra!




Életbe lépett az a rendelet, amely szerint a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezők csak akkor mehetnek halasztható műtétre vagy rehabilitációs ellátásra, ha saját pénzen elvégeztetnek és bemutatnak egy negatív PCR-tesztet.

A tesztet csak akkor nem kell kifizetni ha a páciens fertőzésgyanús, műtétre szoruló gyereket kísér, ha 18 évesnél fiatalabb, valamint ha önhibáján kívül nem kaphatott eddig oltást.

A szabályozás nehéz helyzetet teremt a fogorvosoknál. A beavatkozás előtt a 6 évesnél idősebbektől vagy védettségi igazolványt, vagy egy 48 órán belül készült PCR-tesztet kérnek.


Mára már mindenkinek tisztában kell lenni azzal a ténnyel, hogy az országok vezetői nem tudják megvédeni a lakosságot a globális háttérhatalom pusztító terveivel szemben, mert ők is csupán bábok, kiszolgálók és végrehajtók, mert eladták a lelküket és ezáltal zsarolhatók! Jól látható, hogy a kormányok végre fogják hajtani mindazt a pusztítást, amit a globális háttérhatalom diktál és amit már akkor elterveztek, amikor még nem volt vírus.

Ami ma zajlik bolygószinten, az nem arról szól, hogy bárkit meg akarnak menteni! Sokkal inkább a népességszám csökkentéséről és a túlélők teljes ellenőrzés alá vonásáról szól minden, amely egy olyan biorobot, manipulálható rabszolga társadalom megteremtését eredményezi, amit ma a társadalom többsége el sem tud képzelni.


EZT AZ ÉLET, EMBER ÉS ISTEN ELLENES NÉPÍRTÓ TERV MEGVALÓSULÁSÁT LÁTHATJUK BOLYGÓSZINTEN, ÉS NEM AZT, AMIT AZ ORSZÁGOS VEZETŐK ÖSSZE, VISSZA HAZUDOZNAK!







EZ AZ ÚJ VILÁGREND ÜZENETE!

A repülőtér személyzete egy autista 12 éves fiút covid-tesztre kényszerít.

A személyzetnek felmentési levelet és az Egyesült Királyság kormányának útmutatását mutatták, de továbbra is megtagadták a belépést.

Apja forgatta az esetet.

A Ryanair "bocsánatot kért", nem elég! Ez szörnyű visszaélés!




"Nem tartóztathatnak le mindannyiunkat" szlogennel Rand Paul amerikai szenátor és orvos tegnap este drámai felhívást intézett az új Corona-intézkedésekkel szembeni ellenállásra. 

Különösen a szülőket szólította fel, hogy védjék meg gyermekeiket, és álljanak ellen a washingtoni utasításoknak.



MILYEN VILÁG EZ?

Annak ellenére, hogy a terhesség első és második trimeszterében 82% -os vetélési arány fordul elő, a CDC sürgeti a terhes nőket oltásra A CDC szerdán minden terhes vagy szoptató "embert" felszólított a Covid-19 elleni védőoltásra.

A terhes nők megijesztésére irányuló kísérletben a CDC azt állítja, hogy az adatok arra utalnak, hogy a kismamák "fokozottan veszélyeztetik a súlyos betegségek kialakulását a Covid-19 miatt".

"A CDC azt ajánlja, hogy a terhes nőket oltják be a COVID-19 ellen, a COVID-19 elleni védőoltások biztonságosságáról és hatékonyságáról szóló új ismeretek alapján"-mondta a CDC. "A COVID-19 elleni védőoltást mindenkinek 12 éves és idősebbeknek ajánljuk, beleértve azokat is, akik terhesek, szoptatnak, teherbe akarnak esni, vagy akik a jövőben teherbe eshetnek."



Dr. Luc Montagnier francia biológus és orvosi Nobel-díjas tudós.


Ő jobban tudja miről van szó a mai vírus és oltás őrületben, mint a média, a politikusok és a megvett "szakemberek" tucatjai!
Már 2020. év elején bizonyítottnak látta és nyilvánosan bejelentette, hogy a koronavírust mesterségesen állították elő.

Prof. Luc Montagnier elmondta, hogy az epidemiológusok tudják, de „hallgatnak” a jelenségről, az úgynevezett „antitest-függő fokozásról” (Antibody-Dependent Enhancement, ADE).

Noha nyilvánvaló, hogy a vírusok mutálódnak, variánsokat okozva, a francia virológus, állítása szerint „a védőoltás hozza létre a variánsokat”.

“Óriási hiba, nem? Tudományos hiba, valamint orvosi hiba. Ez elfogadhatatlan hiba ”- mondta Montagnier az amerikai RAIR Foundation lefordított és közzétett interjújában . “A történelemkönyvek meg fogják mutatni, hogy az oltás hozza létre a variánsokat.”

Sok epidemiológus tudja, és „hallgat” az „antitestfüggő fokozás” néven ismert problémáról – mondta Montagnier.

“A vírus által termelt antitestek teszik lehetővé a fertőzés erősebbé válását” – mondta.








 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK