Header Ads Widget

Klaus Schwab amire törekszik, az a technológiai diktatúrán és a totális ellenőrzésen alapul! Videó


Az eddig aránylag jólétben élő emberiség, amit a semmiből előállított fedezetlen pénznek és hiteleknek köszönhettek, sokan még mindig abban a tévhitben tengetik az életüket, hogy ami ma zajlik vírus őrület, korlátozások, kényszeroltások bolygószinten, ez csupán a véletlenek sorozata, és ha elfogadják ezeket a korlátozásokat és a rájuk kényszerített oltásokat, akkor minden majd vissza fog állni a régi kerékvágásba. Sejtelmük sincs arról, hogy nem erről szól a történet, és már soha nem lesz az a világ ami eddig volt. Jelenleg egy tudatosan megtervezett biológiai háború zajlik az egész emberiség ellen, amelynek célja a gazdaság tönkretétele, és ezáltal egy brutális népességcsökkentés elérése! Ennek a pusztításnak a kitervelőjüket szolgálják ki, elsősorban a hazaáruló, nemzetgyűlölő  politikusok!

Klaus Schwab, a "Világgazdasági Fórum" alapítója, amelyet a "köz- és magánszféra együttműködését" elősegítő szervezetként hirdetnek, de amire törekszik, az a Nagy Globális Újraindítás, amely a technológiai diktatúrán és ellenőrzésen alapul, támogatja az eugenikát, a transzhumanizmust, a nanotechnológia emberi testbe való beépítését, hogy az embereket az állam távolról irányíthassa.

Klaus Schwab úgynevezett "Nagy Újrakezdése" magában foglalja a vízenergiát, plazmaturbinákat, atomenergiát, anyagtudományt, nukleáris fegyvereket, kőolajat és földgázt, szenet, bioüzemanyagot, papírt, élelmiszert, robotikát, mesterséges intelligenciát, pénzügyeket, szabadalmakat, gyógyszereket és még sok mást.

A Világgazdasági Fórum egy teljesen csaló és az emberiség ellensége, amely minden év február elején összeül a svájci Davosban, hogy kidolgozza disztópikus terveit a pszichopaták napirendjéhez, akik most a Covid ürügyét használva felgyorsítják a világ irányítását és az emberiség kiirtását.


KI IS KLAUS SCHWAB?




KRIPTOVALUTA-TRANSZHUMANIZMUS-VAKCINA!





Egy globális gazdasági összeomlás küszöbén áll az egész emberiség!
 




Küszöbön a Great Reset!
A következő lépés a magántulajdon eltörlése.

Az EU parlament egy európai szintű államosítási törvényt tervez! A lényege, hogy minden magántulajdont bevonnak az állami vagyonba (laskás, ház, földek, autók). Nem lesz semmid és boldog leszel!





Jól látható világszerte, hogy a globális hatalom, PUSZTÍTÓ TERVEIKET, zsarolásokkal rá tudják kényszeríteni a világ összes országára, az emberi jogok figyelembevétele nélkül. Ennek megfékezésére csak 1 út van, nincs több, különben a sötét erők rabszolgái és áldozatai leszünk mindannyian. Részletek