Header Ads Widget

Nem minden fiatalt lehet megvezetni! Videó


A baloldalt nem lehet kimosni, abból a hazaárúlásokból, amit a magyar nemzet ellen művelnek!


A lényeg, hogy aki pártokban hisz és több kárt nem akar tenni ennek az országnak és ebben az országban élő embertársainak, az a nemzetgyűlölő, globalista hazaárulókra, elvből nem szavaz, akiknek elődjeik szétdaraboltatták az országot, a nyakunkra hozták a ruszkikat, és illegitim eszközökkel, diktatúrával szétverték az ország alkotmányos rendjét, hogy hatalmat szerezhessenek és meghamisíthassák történelmünket. Az utódjaik ma meg Brüsszelt és a nemzetközi médiát hangolják folyamatosan az ország ellen, hogy hatalmat szerezhessenek. Semmi nem változott!



A nemzetpusztító rohadás folytatódik egészen addig, amíg az emberek rá nem ébrednek, hogy végük van. Ezeknek az idegen érdekeket kiszolgáló  csicska pártoknak meg a hónapjaik megvannak számlálva. Már most sem országos vezetések vannak világszerte,  hanem háttérhatalom által vezérelt vezetés, ezt csak a vak nem látja. 

A lényeg, hogy a  jelenlegi áldemokrácia amiben élünk, semmi esélyünk nincs arra, hogy megvédjük saját magunkat és családunkat, a korlátozásokkal, kényszerrel és zsarolásokkal szemben ami éppen most folyik bolygószinten! Jól látható, hogy a törvények fölött álló globális hatalom, PUSZTÍTÓ TERVEIKET, zsarolásokkal rá tudják kényszeríteni a világ összes országára, az emberi jogok figyelembevétele nélkül. 

Ma egy biológiai háború zajlik az egész emberiség ellen, amit nem az országok vezetői találtak ki és nem is tudnak semmit tenni ellene, mert lejáratják és tönkreteszik őket! Ezt csak 1 módon lehet megfékezni! Részletek