Header Ads Widget

Ausztria, Szerbia, Hollandia és számos más ország, nem kér a zsarnokságból és nem áldozza fel saját magát, és a jövő generációját a hazugság oltárán! Videók



Nálunk jelenleg ott tartunk, hogy még a saját gyerekeikért sem állunk ki, sőt parancsra küldjük őket a vágóhidra, hogy jó birkaként, fülünket, farkunkat behúzva, szolgáljuk azt a sátáni háttérhatalmi elitet, akiket nem választott meg soha senki, és  soha nem az emberek érdekeit szolgálták.




NEKED MI LESZ AZ A PONT, AMIKOR  HAJLANDÓ LESZEL KIÁLLNI A JOGAIDÉRT, A GYEREKEIDÉRT?


Sokan még mindig abban a tévhitben tengetik az életüket, hogy ami ma zajlik vírus őrület, korlátozások, kényszeroltások bolygószinten, ez csupán a véletlenek sorozata, és ha elfogadják ezeket a korlátozásokat és a rájuk kényszerített oltásokat, AMIÉRT SENKI NEM VÁLLAL SEMMILYEN FELELŐSSÉGET, akkor minden majd vissza fog állni a régi kerékvágásba. Sejtelmük sincs arról, hogy nem erről szól a történet, és már soha nem lesz az a világ ami eddig volt.

Jelenleg a bolygón 1 pusztító és nagyon veszélyes vírus létezik, és ez nem más mint a sátáni háttérhatalom, az őket kiszolgáló politikusok, a médiájuk, és a lebutított állatcsorda, akik fenntartják ezt az egészet, akiknek nem volt elég az 1,2 világháborúból. Ma egy biológiai háború zajlik az egész emberiség ellen, és egészen másról szól, mint  bárkinek a megmentéséről vagy védelméről.

Ezt a kényszeroltást és káoszt még azelőtt megtervezték,  mielőtt bármilyen vírus lett volna! Teljesen világos, hogy a politikusok azt teszik, amit a háttérhatalom diktál és túlságosan mélyen benne vannak, hogy vissza léphetnének, mert eladták a lelküket. Nem beszélve arról, hogy a Pfizer együttműködési megállapodást kötött a Semmelweis Egyetemmel. A  háttérhatalom célja pedig világos mint a nap! A nemzetállamok felszámolása, és az egypólusú világrendszer létrehozása, vagyis a totális kontroll és diktatúra, ahol KUSS LESZ MINDENKINEK. Tervük megvalósításához, szükség van a gazdaság tönkretételére, ehhez használják a migrációs pusztítást (KALERGI TERV), és egy parancsra működő vírust, amire lehet majd hivatkozni, amikor különböző korlátozásokkal, kényszeroltásokkal, tönkreteszik a gazdaságot. 

A globális gazdasági összeomlás, egy soha nem látott mértékű munkanélküliséget, termékhiányt, brutális drágulásokat fog eredményezni, ami által emberek milliárdjai fognak meghalni, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva. Az oltások hosszútávú mellékhatásairól, amit senki nem ismer, nem is beszélve. Jelenleg az embereket kísérleti nyúlként használják. Totális kontroll, kényszer, zsarolás, korlátozások és elzárások, ez vár ránk ha nem ébredünk. Van itt néhány kérdés amit érdemes átgondolni mindenkinek, mert nem az a világ következik, amiről sokan álmodoznak. Részletek