Header Ads Widget

Dopeman: Ha Márki-Zay lesz a miniszterelnök, Magyarországnak vége. A rapper szerint a baloldali politikusok „egy pedálos kisautót tudnának legfeljebb elkormányozni”.



„Már az elején is nagyon keménynek találtam a miniszterelnök-jelölt úrnak a megnyilvánulásait. Azt se tudom, hogy engedhették meg, hogy az előválasztáson nyerhessen” – fogalmaz Dopeman legújabb YouTube-videójában.



A legnagyobb problémát az jelenti, hogy Magyarországon az ellenzéknek beállított hazaáruló, nemzetgyűlölő moslékkoalíciót, az a globális sátáni háttérhatalmi elit futtatja és támogatja, akik a nemzetállamok felszámolásában, a migrációs pusztításban, a családok szétverésében, és a gazdaság tönkretételében érdekeltek, hogy megvalósíthassák az egypólusú világrendszert, vagyis a totális kontrollt és a globális diktatúrát! 

Ennek a hazaáruló bandának az elődjeinek köszönhető, hogy diktatúrával, orosz segédlettel teljesen ILLEGITIM eszközökkel, szétverték Magyarország alkotmányos rendjét, és így szereztek  hatalmat,  hogy meghamisíthassák történelmünket és elpusztíthassanak mindent ami a népünkhöz köthető, ami valójában az egész emberiséget érinti! Ma Brüsszelből és a háttérhatalom által biztosított globális médiákkal támadják hazánkat, és ott tesznek kárt, ahol csak tudnak, nem változott SEMMI!

Minden kétséget kizárva a jelenlegi káosz helyzetben, ez a balliberális moslékkoalíció a legveszélyesebb képződmény, ami valaha létezett hazánkban, úgy az országra, mint az itt élni akaró emberekre nézve. A lényeg, hogy akik ezeket támogatják bármilyen szinten, azok a háttérhatalmi érdekeket támogatják és a saját torkuknak tették a kést. 



A baloldal 100 év alatt ötször vitte  csődbe az országot:

- 1918-1920

- 1948-1956

- 1957-1990

- 1994-1998

- 2002-2010


EZEK KIZÁRÓLAG A LEÉPÍTÉSBEN TUDNAK GONDOLKODNI!