Header Ads Widget

Menekülteknek nem kell oltás, mert a gyártók félnek a perektől!



 "BRÜSSZEL/BANGKOK, december 16. (Reuters) – Tisztviselők és a Gavi belső dokumentumai szerint migránsok tízmillióitól tagadhatják meg a COVID-19 oltását egy globális programban, mert egyes nagy gyártók aggódnak a káros mellékhatások jogi kockázatai miatt. a programot működtető jótékonysági szervezet, a Reuters ismertette."

Forrás

 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK 


Menekült -  Egy Iraki megerőszakolt egy 90 éves kerekesszékes nőt.

Egyszerűen megdöbbentő, ami a mozgássérült özveggyel, Lili F.-vel (90) történt a drezdafriedrichstadti kórház sürgősségi osztályának vécéjében!




Németországban több mint 1200 kérelmet adtak be a Covid vakcina okozta károk megtérítésére.




A vitatott Covid-oltási kampány kezdete óta Németországban országszerte legalább 1219 kérelmet nyújtottak be állami ellátásra vonatkozó támogatásért az esetleges oltási károk miatt. Eddig nem kevesebb mint 54-ről született döntés, 30-at elutasítottak.

18 kérelemnek helyt adtak, hármat illetékességi okokból átadtak, egy ügyet pedig "egyéb okokból" elintéztek. A hatóságok nem kívántak tájékoztatást adni a kár súlyosságáról és a kártérítés összegéről.

A mainstreamben az 1219 kérelmet kötelességszerűen 155,4 millió kiszórt vakcinaadaghoz viszonyítják. Megnyugtatnak: Minden rendben van - 127 500 oltásonként csak egy kérelmet kell benyújtani. Azt a tényt, hogy a Covid-19 által a fiatal, egészséges emberekre jelentett elhanyagolható kockázatot tekintve még ez az arány is túl magas, szabadon figyelmen kívül hagyják.

Forrás


Az oltás okozta halál után: A biztosító nem fizet - a kísérletben való részvétel miatt!‼️



Jelenleg heves vita folyik az ügyről a közösségi médiában: Franciaországban állítólag egy gazdag, idős párizsi vállalkozó halt meg egy Corona-injekció következtében. Egy médiajelentés szerint korábban milliós értékű életbiztosításokat kötött gyermekei és unokái javára. 

Bár az orvosok és a biztosító a halál okaként az oltást ismeri el, a biztosító nem fizeti a díjat. A mellékhatások ismertek voltak, és közzétették őket. Az elhunyt tehát saját felelősségére vett részt egy kísérletben! 

A biztosító azzal indokolta a családnak történő kifizetés megtagadását, hogy a kísérleti gyógyszerek vagy kezelések, köztük a Covid injekciók szedése kifejezetten ki van zárva a biztosítási szerződésből. Forrás