Header Ads Widget

A WHO és így Bill Gates is a teljes hatalomért küzd világszerte? Minden kormány köteles lenne követni a WHO utasításait. Kivétel nélkül.



Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) vezetésével létrejött globális megállapodás célja, hogy ez a nemzetközi szervezet, amely a Big Pharma és Bill Gates befolyása alatt áll, kiterjedt hatásköröket biztosítson a "pandémiás időkben". Ez egy nagyon aggasztó fejlemény.

A nemzetközi megállapodások jogilag kötelező érvényűek minden olyan állam számára, amely ratifikálja őket. Ez azt jelenti, hogy a nemzeti jog felett állnak, és így a nemzeti alkotmányok felett állnak. Az Egészségügyi Világszervezet által támogatott új "globális pandémiás felkészültségi megállapodás" esetében ez a jövőbeni "pandémiás időkben" is meghatározhatja az alaphangot (már kaptunk egy előt arról, hogy a kormányok hogyan fognak reagálni a Covid-19-nek).


Az Egészségügyi Világszervezet közgyűlése a mai napon úgy határozott, hogy globális folyamatot indít az Egészségügyi Világszervezet alkotmánya szerinti egyezmény, megállapodás vagy más nemzetközi eszköz kidolgozására és megtárgyalására a világjárvány megelőzésének, felkészültségének és reagálásának megerősítése érdekében.

 

Forrás



A nemzeti alkotmányok felett áll: A WHO globális megállapodást hoz létre a "pandémiás felkészültségről"!

Bármennyire is üdvözlendő, hogy számos országban megszűntek a Corona-korlátozások, ne tévesszen meg bennünket az a tény, hogy a háttérben folytatódik a "Nagy Újraindítás" mintájára a globális újjáépítés. És teljes sebességgel.

Fenyegető megállapodás a "járványmegelőzésről

A Covid-intézkedések most már nyilvánvaló kudarca, valamint a politikusok és a média meghátrálása és meghátrálása nyilvánvalóan a terv része volt. A WHO most ezt az általános figyelemelterelést használja fel arra, hogy rávegye a tagállamokat egy új megállapodás aláírására a globális "világjárvány-felkészültségről", amely alapvetően a WHO-t ruházza fel hatalommal minden orvosi és éghajlati vészhelyzetben! Forrás