Header Ads Widget

Óriási tétje van a közelgő választásoknak! Vagy ébredünk, vagy mindannyian elveszünk!




Az elmúlt két évben egyértelműen kiderült, hogy politikusaink kit szolgálnak, beleértve a globalista ellenzéket is. A nagyhatalmak, a világkormány létrehozását tűzték ki célul, ami azt jelenti, hogy nem az az időszak következik, amikor négy évente cserélgethessük a politikusokat mint eddig. A jelenlegi járvány őrülettel kapcsolatban, azoknak a professzoroknak, tudósoknak lett igazuk, akik előre figyelmeztettek, hogy a háttérhatalom, a bábkormányokkal karöltve, mit akarnak ráerőszakolni az egész emberiségre, akiket folyamatosan megpróbáltak lejáratni, eltaposni. A két éve tartó COVID19 biológiai háború kapcsán kevés olyan normális polgár van már világszerte, aki ne látná mekkora hazugságáradat, félrevezetés és manipuláció az egész p(l)andémiás horror-show, ahol egy mesterségesen előállított vírus ürügyén emberek százezreit ölték meg a gyilkos covid-protokollal a halálkórházakban, hogy ily módon, a szabadságjogokat és az orvosi etikát lenullázva  kényszerítsék a többi embert egy védőoltásnak hazudott,  ám valójában biológiai fegyvernek számító génterápiás szérum beadására. Ehhez a pusztításhoz asszisztáltak a nemzetek kormányai, beleértve az ellenzék többségét is, és közben meg eladósították a nemzetállamokat.

Az elmúlt lassan két évben végig hazudtak, zsaroltak, és a korlátozásokkal, folyamatosan tették tönkre a gazdaságot globális szinten, ami azt jelenti, hogy nem az országok vezetői találtak ki. Ez az ékes bizonyíték arra, hogy a politikusaink a háttérhatalom kiszolgálói és az emberek a média propaganda áldozatai!

Tehát ez az áldemokrácia amiben élünk, nem véd meg senkit, semmitől, és az elmúlt 30 évben regnáló politikai elit, semmilyen pozitív változást nem tud hozni, mert eladták a lelküket, és minden a háttérhatalom kezében van. Ezért nem volt valódi rendszerváltás, ezért nem volt elszámoltatás, ezért van az, hogy ma a hiteleket, hitelből finanszírozzuk, és ezért van az is, hogy Magyarország nem szabad, hanem gyarmat. 

A jelenlegi bal és jobboldal között a különbség annyi, hogy a jobboldal kompromisszumokkal megpróbál nemzeti érdekeket képviselni és ezzel lassabban vérezteti ki az országot, a globalista elveket valló baloldal, meg azonnal végrehajt mindent, amit a háttérhatalom diktál.

Tehát sem a kettős állampolgár Márki-Zay Péter, sem Jakab Péter, sem a moslékkoalíció egyetlen tagja sem akarja elszámoltatni az elmúlt évtizedek rablóit, akik szétlopták, szétprivatizálták az országot, csak Orbánt akarják elszámoltatni, és az elmúlt néhány évre szeretnék kihegyezni a problémákat és az elszámoltatást, hogy újból pusztíthassanak. Most éppen  Márki-Zay Pétert tolják maguk előtt, hogy hátha lesz még jónéhány lebutított kártevő, akiknek még mindig nem volt elég az elmúlt 100 év pusztításából. A baloldal 100 év alatt ötször vitte  csődbe az országot: 1918-1920, 1948-1956, 1957-1990, 1994-1998, 2002-2010. Az Orbán meg nem  számoltatta el Gyurcsányt, ennek két oka van, vagy nem hagyták felsőbb hatalmak, vagy nem akarta. Ez az egész egy cirkusz, ami az emberek megosztásáról szól! Toroczkai László még ha el is akarná számoltatni az elmúlt 30 év kártevőit, ezt sem a jobb, sem a baloldal nem fogja támogatni, és ha pártja nem tud szerezni elegendő támogatást, akkor ismét nem lesz sem elszámoltatás, sem rendszerváltás. 

A lényeg, hogy ezt a hazaáruló, nemzetgyűlölő moslékkoalíciót, az a globális sátáni háttérhatalmi elit futtatja és támogatja, akik a nemzetállamok felszámolásában, a migrációs pusztításban, a családok szétverésében, és a gazdaság tönkretételében érdekeltek, hogy megvalósíthassák az egypólusú világrendszert, vagyis a totális kontrollt és a globális diktatúrát! Ennek a hazaáruló bandának az elődjeinek köszönhető, hogy diktatúrával, orosz segédlettel teljesen ILLEGITIM eszközökkel, szétverték Magyarország alkotmányos rendjét, és így szereztek  hatalmat,  hogy meghamisíthassák történelmünket és elpusztíthassanak mindent ami a népünkhöz köthető, ami valójában az egész emberiséget érinti! ILYENT MÉG AZ ÁLLAT SEM TESZ! Ma Brüsszelből és a háttérhatalom által biztosított globális médiákkal támadják hazánkat, és ott tesznek kárt, ahol csak tudnak, nem változott SEMMI! ILLEGITIM MINDEN TETTÜK!

Mára már sikerült összeugrasztani, mindenkit, mindenkivel, ilyent sem a magyar hagyományaink, sem a kultúránk, sem a jogrendszerünk nem ismer. Ezt a sátáni életmodellt be kellett ide hozni.

Emlékezzünk a rózsadombi paktumra! A balliberális, nemzetgyűlölő társaság, illegitim paktumokkal, diktatórikus eszközökkel, előre kitervelt szándékkal rendszerváltáskor nem helyreállították alkotmányos jogrendszerünket, hanem újból kivéreztették az országot, hogy mentsék a bőrüket! Részletek

Az egyetlen megoldás minden problémánkra, az a valódi rendszerváltás, és az elmúlt 30 év politikai elit elszámoltatása. Nem beszélve arról, hogy a mai napig egy hazug történelmet oktatnak és fertőzik a gyermekeinket. Megpróbálnak mindent kiforgatni, lejáratni, tönkretenni ami a népükről, az őseinkről szól! 

Ez azt jelenti, ha nem állítsuk vissza történelmi alkotmányunkat, amely valóban a népért van, és amely kizárja a háttérhatalmat kiszolgáló élősködőket a hatalomból, akkor rövid időn belül, mindannyian áldozatok és rabszolgák leszünk, egy olyan globális háttérhatalmi elitnek, akiket nem választott meg soha senki, akiknek céljuk, a nemzetállamok felszámolása, a migrációs pusztítás, a gazdaság tönkretétele, hogy az embereket olyan kényszerhelyzetbe hozzák, hogy elfogadják az új világrendet, vagyis a totális kontrollt és a globális diktatúrát.

Jelenleg Magyarország egy bejegyzett cégként működik, és mi nem állampolgárok vagyunk, hanem alkalmazottak és rabszolgák. Részletek: https://www.napitema.com/2022/01/a-jelen-korulmenyek-kozott-nem.html




Megosztás