Header Ads Widget

Minden értelmes németnek szembe kell szállnia az Oroszország elleni háborúskodással!


A CIA és a monopol média továbbra is nap mint nap felkorbácsolja a háborús hisztériát. A nagykövetség személyzetét kivonják Kijevből. Súlyos incidens: amerikai tengeralattjáró behatol orosz felségvizekre a Kuril-szigeteknél. Hamis zászlós akciók fenyegetnek?

Mélyen azoknak a németeknek a kollektív emlékezetében vannak szavak, amelyeket nem tudunk elfelejteni, és ezek között a szavak között van Sztálingrád. Amikor apáink vagy nagyapáink havat ettek és vért kakiltak, mert nem engedték meg magukat. Amikor egy milliós sereget körülzártak, és a csizmás túlélők fogságba estek. Csak néhányan tértek haza.

Ma egy egyszerű kérdés merül fel: Meg kell-e ismételni ezt az őrületet? A németeknek újra el kell veszíteniük az életüket a Volga és a Don között egy értelmetlen csatában? A saját áldozataink a békére hívnak bennünket – és a másik oldalé is. 27 millió orosz halt meg a német hadigépezet alatt a moszkvai hivatalos statisztikák szerint. Ne számoljuk ki szívtelenül ezt a számot, de ismerjük fel a tragédia lényegét: az oroszoknak kellett a legszörnyűbb vérdíjat fizetniük minden nép közül, sokkal nagyobb mértékben, mint a zsidók. De míg Izrael még mindig úgynevezett jóvátételt akar tőlünk pénz és nukleáris képes tengeralattjárók formájában, az oroszok korán megbocsátottak. Még Sztálin is elutasította a kollektív bűnösséget: "A Hitlerek jönnek és mennek, a német nép marad." Bár a szovjet megszállás politikai bilincsei is nyomasztóak voltak, a kommunisták a német kultúra előmozdítására törekedtek. Az NDK soha nem volt olyan oroszosított, mint a Német Szövetségi Köztársaságot. Sahra Wagenknecht, Sztálin legszebb lánya, megjegyezte Goethe Faustját. A nyugatnémet politikai szolgák közül ki tud lépést ? Forrás


Ha az amerikaiak és az oroszok elkezdenek lövöldözni egymásra, világháború lesz belőle.


Joe Biden azt mondta, hogy semmilyen körülmények között nem küldene csapatokat Ukrajnába, még polgártársai evakuálására sem, különben világháború kezdődne.

 "Az amerikai állampolgároknak most azonnal távozniuk kellene.  Ez nem ugyanaz, mintha egy terrorszervezettel lenne dolgunk.  A világ egyik legnagyobb hadseregével van dolgunk.  Ez egy teljesen más történet és a dolgok őrültté válhatnak".



"Vasárnapi telefonbeszélgetésük során Zelenszkij ukrán elnök sürgette Bident, hogy személyesen látogasson el Kijevbe, mivel a Fehér Ház továbbra is azt állítja, hogy az orosz invázió "bármelyik nap" bekövetkezhet.



Zelenszkij szerint a nagyobb ukrán városok "biztonságos védelem alatt állnak", és azt javasolta, hogy az amerikai elnök személyes látogatása megállítaná a pánik terjedését és megakadályozná az eszkalációt. "Meggyőződésem, hogy az Ön kijevi látogatása az elkövetkező napokban erős jelzés lenne, és segítene stabilizálni a helyzetet" - idézték Zelenszkijt a telefonbeszélgetés során." Forrás


https://vk.com/video644727407_456239391