Header Ads Widget

Ezt már nem lehet a szőnyeg alá söpörni! Az elmondások szerint, több ezer, tízezer ember tüntetett a Vajdahunyad várnál, akik majd átvonultak a hősök terére!


A békés megmozdulásnak a célja, az önrendelkezési jog visszavételére, mivel az Alaptörvény közjogilag érvénytelenHasonló céllal demonstrációk voltak, a varsói magyar nagykövetség előtt, a londoni nagykövetség előtt is. Annak ellenére, hogy az embereket megpróbálják folyamatosan félelemben tartani, korlátozni, a jogaiktól megfosztani, a tényeket elhallgatni, nagyon sokan részt vettek a megmozduláson, ami reményt ad arra, hogy nem mindenki lett a médiapropaganda áldozata.

A szónok, Bertalan Attila, - aki egyben az esemény egyik szervezője - közösségi oldalán közvetítik az eseményt.












EZ TÖRTÉNT 2022-02-12-ÉN!



Jelenleg Magyarország egy bejegyzett cégként működik, és mi nem állampolgárok vagyunk, hanem alkalmazottak, rabszolgák. Ez azt jelenti, ha nem állítsuk vissza történelmi alkotmányunkat, amely valóban a népért van, és amely kizárja a háttérhatalmat szolgáló élősködőket a hatalomból, akkor rövid időn belül, mindannyian áldozatok és rabszolgák leszünk, egy olyan globális háttérhatalmi elitnek, akiket nem választott meg soha senki, akiknek céljuk, a nemzetállamok felszámolása, a migrációs pusztítás, a gazdaság tönkretétele, hogy az embereket olyan kényszerhelyzetbe hozzák, hogy elfogadják az új világrendet, vagyis a totális kontrollt és a globális diktatúrát. Részletek: https://www.napitema.com/2022/01/a-jelen-korulmenyek-kozott-nem.html



Megosztás