Header Ads Widget

Minden politikai párt a saját szája íze szerint értelmezte, a 1848–49-es forradalom és szabadságharc megemlékezést!



Mindenek előtt nem árt tisztázni, hogy Magyarország nem egy szabad, és nem egy független ország, mert egy idegen érdekeket kiszolgáló zsarnoki rendszer van érvényben, amely kiszivattyúzza a pénzt az országból. Kiknek is tartozunk, és miért is fizetjük folyamatosan, amikor a legitim hatalom Magyarországon soha, senkitől nem vett fel 1 Ft hitelt sem? Ez itt a legfontosabb kérdés! A hiteleket mind, illegitim hatalmak vették fel, amit a lakossággal fizettettek meg folyamatosan. Hogy a mai napig fizetjük a hiteleket és egyre többet, ez annak köszönhető, hogy hazug volt a 1989-es  rendszerváltás és a mai napig nem volt elszámoltatás. 1989-ben meg volt rá a lehetőség, a jogrendszerünk helyreállítására, csak ez nem történt meg, hogy az elvtársak mentsék a bőrüket az ország kárára (rózsadombi paktum). Így sem elszámoltatás, sem valós rendszerváltás nem történt, sőt az elvtársak újból hatalmi pozíciókba kerülhettek, és ismét tönkretették és szétprivatizálták az országot. Most éppen mást tolnak maguk előtt, de a vezetés ugyanaz maradt.

A problémák ott kezdődtek, amikor diktatúrával, orosz segédlettel, egy illegitim rendszert hoztak létre Magyarországon, ami lehetővé tette, hogy a mai hazaáruló élősködők elődjei, hatalmat szerezhessenek, akik szétverték Magyarország alkotmányos rendjét, meghamisították történelmünket, tönkretettek mindent, ami a népünkhöz köthető, és eddig 5 alkalommal tették padlóra az országot elszámoltatás nélkül. Mivel ezek a pusztítások egy illegitim rendszerrel történtek, így simán elszámoltathatók ma is, mert ma is illegitim minden tettük, hiszen illegitim politikai elit, jogot nem alkothat.



Jól látható, hogy ma a pénzhatalmi elit uralkodik mindenen, és őket szolgálja ki a politikai elit a média propagandájukkal együtt, akiknek nem érdeke, sem a rendszerváltás, sem az elszámoltatás. Erre a legjobb bizonyíték, hogy végig hazudták az elmúlt 2 évet is, korlátoztak, zsaroltak, semmibe vették emberi jogainkat. Ezt nem az országok vezetői találták ki és vezették be globális szinten, hanem a háttérhatalom. Ez azt jelenti, hogy politikusaink a háttérhatalom kiszolgálói. A politikai elit nem tud megszabadulni a háttérhatalom karmai közül, mert meg vannak fogva, eladták a lelküket és zsarolhatók, ami SOHA NEM PUBLIKUS. A titkosításokról nem is beszélve! Ez azt jelenti, hogy amikor szavazol, akkor a háttérhatalom terveire szavazol, függetlenül attól, hogy melyik párt vezér, éppen kinek mit hazudik.

Minden párt éppen az ellenfeleit akarja elszámoltatni, és mindig ellenzékből, de senki nem akar valódi rendszerváltást és elszámoltatást, mert akkor nekik is véget érne a hazugságra épülő politikai karrierjük.

A pártok közötti különbség annyi, hogy az egyik oldal kompromisszumokkal (amit szintén nem ismer senki, hogy ezért mit fizet az ország) próbál tenni a nemzet érdekében, ezzel megvezetve a nemzeti érzelmű emberek millióit, és ezáltal lassabban vérezteti ki az országot, a másik oldal meg azonnal végrehajt mindent, amit a háttérhatalom diktál, ezek a nemzetgyűlölő, álszent, hazaárulók. Vagyis az egyetlen megoldás, az a valódi rendszerváltás és elszámoltatás, minden más próbálkozás kudarcra van ítélve és nem vezet sehová, mert a kormányok továbbra is végre fogják hajtani mindazt a pusztítást, amit a háttérhatalom diktál.

A lényeg, hogy a háttérhatalom célja, a káosz teremtés, a migrációs pusztítás, a családok szétverése, a megosztás, a nemzetállamok felszámolása és az egypólusú világrendszer létrehozása, vagyis a totális kontroll és a globális diktatúra az egész emberiség ellen, és azt tapasztalhatjuk, hogy ez TETSZIK A MEGVEZETETT TÖMEGNEK, MERT EZEK MELLETT TÜNTETNEK, és ezekre szavaznak. 

Ennek a sátáni tervnek a megvalósításában, még Oroszország útban van. Most minden médiából, ömlik az Oroszország elleni támadások sorozata. Pontosan lehet látni, milyen politikusok és melyik médiák a háttérhatalom csicskái. A gátlástalan háttérhatalomi elitnek, még kellene az orosz nyersanyag is, csak ezzel lesz egy kis gond, mert akkor mindannyiunknak befellegzett!

Tehát sem az USA, sem az EU, sem a NATO vezetés, sem az őket kiszolgáló globalista hazaáruló politikai elit, sem a média propagandájuk, nem az embereket szolgálja semmilyen szinten, és különösen nem a békét, hanem a háttérhatalmat.

És van még valami, az ukrán zászlót lengető társaságokról, amit érdemes tudni, hogy amikor puccsot hajtottak végre Ukrajnában, akkor a háttérhatalmi puccsistákat támogatták, és még mielőtt migráns simogatok lettek volna, azelőtt meg azokat támogatták, akik bombázták őket Irakban, Szíriában és más országokban. EZ MIND UGYANAZ A BANDA!

Vagy ébredünk és rendszert váltuk, vagy a következő hónapokban, ami ránk vár, persze választások után, azt nem tesszük zsebre. Erről maga Orbán Viktor is beszélt, tehát a tervet ismeri, amit a HÁTTÉRHATALOM A NYAKUNKRA FOG HÚZNI, és mindezt azért tehetik meg, mert olyan rendszerben élünk, amely  lehetővé teszi, hogy politikusaink őket kiszolgálják. További aggodalomra ad okot, az új honvédelmi törvény és a WHO tervei. Részletek