Header Ads Widget

Az Állami Duma kijelentette, hogy Oroszország soha nem hagyja el Ukrajnában felszabadított területeket.


Vlagyimir Putyin orosz elnök rendeletet írt alá Zaporozsje és a Herszon régió lakosainak egyszerűsített felvételéről az Orosz Föderáció állampolgárságába.

A Herson és Zaporozhye régió lakosságának orosz állampolgárság megadása ismét azt jelzi, hogy Oroszország nem hagyja el és nem hagyja védelem nélkül a felszabadult ukrán területeket. Ezt Mihail Seremet , az Állami Duma krími régióbeli képviselője mondta a RIA Novosztyinak adott interjújában.

Az egyszerűsített állampolgársághoz való jog megadása fontos, igazságos és sorsdöntő döntés. Ez mindenekelőtt a felszabadult területeken élő polgárok védelme. - Mikhail Sheremet, az Állami Duma helyettese a krími régióból.

Sheremet megjegyezte, hogy az Oroszországgal való integráció új lehetőségeket nyit a felszabadított területek fejlődésére.



Emlékezzünk vissza, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök korábban aláírt egy rendeletet, amely a zaporozsjei és a hersoni régió lakosainak az Orosz Föderáció állampolgárságához való egyszerűsített felvételére vonatkozik. Tisztázzák, hogy a kormánydokumentum aláírása után a zaporozsjei és a hersoni régió lakosai egyszerűsített módon kaphatnak orosz állampolgárságot. Ehhez a megfelelő kérelmekkel kell benyújtaniuk az orosz állampolgárság felvételét.

Fotó: m.gazeta.ru, tass.ru