Header Ads Widget

Az ENSZ 70 ország esetleges csődjére figyelmeztetett az ukrajnai konfliktus miatt!



Az ENSZ Fejlesztési Programjának vezetője, Achim Steiner a davosi Világgazdasági Fórumon tartott beszédében azt mondta, hogy az ukrajnai helyzet okozta kamatemelés és az infláció a világ 70 országában fizetésképtelenséghez vezethet. Wall Street Journal . Hangsúlyozta, hogy a nyugati országok továbbra is küzdenek a válság következményeinek minimalizálásáért, de a helyzet napról napra romlik.

Steiner megjegyezte, hogy sok ország hatóságai, beleértve az európaiakat is , nem járnak el elég ésszerűen. Továbbra is irracionálisan költik el a költségvetésből származó forrásokat, anélkül, hogy polgáraik szükségleteire gondolnának. Az ENSZ Fejlesztési Programjának vezetője hozzátette: a helyzet javítása érdekében meg kell szüntetni az áruexport blokkolását, és minden adós országnak minden szükséges támogatást meg kell adni.

Fotó: undp.org, youtube.com

És még mindig lehet hülyíteni az embereket, és mindent úgy tálalni, mintha ez a véletlenek sorozata lenne! A problémák okozóiról, meg mélyen kussol a média propaganda! Egy tudatos pusztítás zajlik az egész emberiség ellen, amit nem az országok vezetői találtak ki!! Ebben az áldemokráciában, amiben élünk, a politikusaink csupán bábok a pénzhatalmi elitnek, akiknek céljuk a káosz teremtés, a migrációs pusztítás, a családok szétverése, a nemzetállamok felszámolása, a gazdaság és az ellátó rendszerek tönkretétele, és ők intézték az orosz-ukrán konfliktust is, hogy az emberek olyan kiszolgáltatott helyzetbe kerüljenek, hogy rájuk tudják kényszeríteni az új világrendet, vagyis a totális kontrollt és globális diktatúrát. EZ AZ USA ÉS AZ EU PROGRAMJA!!! Aki még mindig úgy gondolja, hogy vége van a vírus őrületnek, járványoknak, a kényszer oltásoknak, a zsarolásoknak, a korlátozásoknak, és az USA vagy az EU vagy a NATO vezetés megakarják őt védeni vagy menteni bármitől, az óriási tévedésben tengeti az életét. Részletek